Prima pagină » Local » Un bărbat, căutat de autoritățile din Franța, reținut de polițiștii de frontieră la Sculeni
Un bărbat, căutat de autoritățile din Franța, reținut de polițiștii de frontieră la Sculeni

Un bărbat, căutat de autoritățile din Franța, reținut de polițiștii de frontieră la Sculeni

26 sept. 2024, 15:47, 1 ,
Redacția BZI în Local

Polițiștii de frontieră de la punctul Sculeni, din județul Iași, au reținut un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, care era căutat de autoritățile din Franța pentru infracțiuni legate de contrafacere și piraterie de produse. Incidentul a avut loc pe 25 septembrie, în jurul orei 08:25, când individul, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat ca pasager într-un vehicul înmatriculat în Republica Moldova.

În timpul controlului de frontieră, s-a descoperit că pe numele său era emis un mandat de arestare și extrădare de către autoritățile franceze. În urma acestui fapt, bărbatul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Județene Iași, pentru a fi luate măsurile legale necesare.

„Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente în vederea dispunerii măsurilor legale, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile din Franța, acesta fiind acuzat de contrafacere și piraterie de produse.

În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 08.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă 34 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emisă de către autorităţile din Franța, bărbatul fiind căutat pentru contrafacere și piraterie de produse.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Iași în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis Poliția de Frontieră.

Comentarii
  • Moldoveni infractori care tranziteaza zilnic vamile Albita, Sculeni si vand motorina amestecata cu apa prin piete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024