Prima pagină » National » Un bărbat care se masturba în faţa unui liceu din Piteşti, amendat pentru că nu purta mască
Un bărbat care se masturba în faţa unui liceu din Piteşti, amendat pentru că nu purta mască

Un bărbat care se masturba în faţa unui liceu din Piteşti, amendat pentru că nu purta mască

31 mart. 2021, 17:15,
în National

Un bărbat care se masturba în faţa unui liceu din Piteşti a fost amendat de poliţiştii locali pentru gesturi obscene, dar şi pentru faptul că nu purta masca de protecţie.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 11.00, în apropierea Colegiului Național „Ion C. Brătianu”, atunci când bărbatul a mers în parcul din zonă şi a început să se masturbeze.

Oamenii care l-au observat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti a ajuns în zonă şi l-a surprins pe bărbat.

Acesta a fost identificat şi amendat pentru gesturi obscene în public, iar în plus a primit şi o sancţiune pentru faptul că nu purta masca de potecţie.

Astfel, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din localitatea Suseni, a fost amendat cu 450 de lei.

Un individ din Iași care s-a masturbat în văzul lumii, trimis la temniță

Un bărbat din județul Iași, acuzat că s-a masturbat în văzul lumii, a fost trimis la temniță! Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale! În general, anchetatorii au susținut că individul își expunea organele genitale și se mângâia în public.

Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Gheorghe Tudose la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 4 luni de pușcărie, cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Judecătorii au luat în calcul și sentințe anterioare, dar și faptul că individul se afla în stare de recidivă post-condamnatorie. În plus, instanța l-a obligat pe bărbat să urmeze un tratament medical, după ce acesta a fost diagnosticat cu tulburare organică de personalitate de tip emoțional-instabil, sindrom de dependență etanolică și exhibiționism.

Ieșeanul Gheorghe Tudose, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

Acest proces al ieșeanului Gheorghe Tudose a început pe 2 iunie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis din nou în judecată, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Individul fusese reținut pentru 24 de ore, între 3 și 4 martie 2020. Potrivit anchetatorilor, la finele lunii februarie 2020, individul și-a expus organele genitale și, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care se masturba. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit prin ce a trecut. Agenții l-au identificat pe bărbat și l-au săltat.

„Polițiștii de la Transporturi au identificat un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost reținut pentru 24 de ore. Agenții din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au identificat un bărbat de 62 de ani, din comuna Miroslava, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În timp ce s-ar fi aflat în stația Căi Ferate Iași, el ar fi comis acte de exhibiționism. El a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, au spus la acea dată reprezentanții Poliției ieșene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *