Prima pagină » Radio » Actualitate » Un bărbat care s-a logodit cu o păpușă din cârpe susține că are trei copii cu aceasta

Un bărbat care s-a logodit cu o păpușă din cârpe susține că are trei copii cu aceasta

12 apr. 2023, 14:26, 1 ,
în Radio

Cristian Montenegro, un bărbat din Columbia care s-a logodit cu o păpușă din cârpe, susține că are trei copii cu aceasta. Acesta susține că Natalia este dragostea vieții lui, fără de care nu poate trăi. Recent, Cristian Montenegro și-a pozat iubita în halat de spital, întinsă pe un pat, după „nașterea” celui de-al treilea copil.

Nu mai există niciun dubiu că e mare grădina Domnului, dar uneori apar fel de fel de ciudățenii care pur și simplu îți scurtcircuitează mintea. În această categorie se poate încadra foarte bine și cazul următor, al unui bărbat din Columbia care formează un cuplu cu o păpușă din cârpe.

Un bărbat s-a logodit cu o păpușă din cârpe și au… trei copii

Cristian Montenegro este un bărbat din Columbia, care a lăsat o lume întreagă fără cuvinte. Acesta, după ce a anunțat că s-a logodit cu o păpușă din cârpe, a dat vestea cea mare. Logodnica lui a „născut” deja cel de-al treilea copil.

Cristian Montenegro a descris-o anterior pe logodnica sa, Natalia, ca fiind „dragostea vieții lui”. Cuplul, care are deja un fiu și o fiică împreună, a dezvăluit că l-au numit pe nou-născutul lor Sammy, potrivit Daily Mail.

Fotografiile de la „naștere” o arată pe Natalia îmbrăcată într-un halat de spital în timp ce stă întinsă pe un pat. În timp ce logodnicul ei stă lângă ea, un doctor, tot o păpușă din cârpă, îmbrăcat într-un halat alb, cu plasă de păr și mască de față, a fost surprins îngrijind-o pe proaspăta mămică.

 

@cristianmontenegr58no puedo olvidar el día que nació Nuestro Bebé lo amamos demasiado a un que todavía no habla si no que Toma tetero peor día a día lo Vemos crecer

♬ sonido original – Cristian Montenegro

În timpul travaliului, Cristian s-a fotografiat în timp ce își acoperă fața cu mâinile, astfel încercând să-și ascundă lacrimile de fericire. La câteva momente după sosirea lui Sammy, mândrul tată a făcut un selfie cu nou-născutul său, așezat pe burta mamei sale.

Vrea să aibă o nuntă de vis

La începutul acestei săptămâni, Cristian a împărtășit fericita veste cu urmăritorii săi de pe TikTok. Videoclipul a fost șters ulterior. Înainte de a o cunoaște pe Natalia, Cristian a spus că era singur de mai mulți ani.

În august 2022, cuplul a anunțat că își planifică nunta de vis, după ce Cristian a cerut-o în căsătorie pe Natalia. Mai mult decât atât, Cristian nu este prima persoană care se îndrăgostește de o păpușă din cârpe, care își și întemeiază o familie.

Meirivone Rocha Moraes, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, a dezvăluit că a „înșelat-o” anul trecut, chiar în momentul în care cei doi urmau să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Mare e grădina ta, Doamne!! Mulți smintiți se ascund în ea, nu mai vorbesc și de cei care au sărit gardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`