Prima pagină » National » Un bărbat care consumase alcool a furat un microbuz școlar, s-a plimbat cu el până când s-a plictisit și l-a abandonat cu cheile lăsate în contact
Un bărbat care consumase alcool a furat un microbuz școlar, s-a plimbat cu el până când s-a plictisit și l-a abandonat cu cheile lăsate în contact

Un bărbat care consumase alcool a furat un microbuz școlar, s-a plimbat cu el până când s-a plictisit și l-a abandonat cu cheile lăsate în contact

14 sept. 2024, 19:20,
în National

Caz halucinant în comuna Devesel, din județul Mehedinți. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a furat microbuzul școlar și s-a plimbat până în localitatea vecină, după care l-a abandonat cu cheile în contact. Șoferul angajat să conducă elevii la școală a constatat dispariția mașinii din fața Primăriei abia ziua următoare, când a vrut să meargă la serviciu cu microbuzul.

Șoferul microbuzului a sunat de urgență la 112, iar oamenii legii au început căutările. Autovehiculul a fost găsit de polițiști abandonat pe o stradă dintr-o localitate vecină, la doar patru kilometri distanță. Nu a trecut mult timp, iar polițiștii l-au depistat și pe hoț.

„Din cercetările efectuare, a reieșit ca bărbatul de 45 de ani ar fi sustras microbuzul școlar pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, după care l-ar fi abandonat pe o stradă din localitatea Scăpău. De asemenea, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Gabriela Ciocioană, purtător cuvânt IPJ Mehedinți.

Individul nu are permis de conducere și în momentul în care a fost găsit, era în stare de ebrietate. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore.

Cu câteva zile în urmă, tot în Mehedinți, în comuna Grecea, un alt șofer de microbuz școlar a fost prins băut la volan. Revoltător este faptul că individul se afla în timpul programului și transporta elevii la școală. Acesta a rămas fără permis pentru șase luni, iar copiii au rămas fără șofer pentru că nu are cine să îl înlocuiască.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *