Prima pagină » Local » Un bărbat, arestat la domiciliu după ce a fost prins băut și fără permis de conducere
Un bărbat, arestat la domiciliu după ce a fost prins băut și fără permis de conducere

Un bărbat, arestat la domiciliu după ce a fost prins băut și fără permis de conducere

25 apr. 2024, 15:21,
în Local

Un bărbat, de 47 de ani, din comuna Victoria a fost prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani în timp ce conducea un tractor agricol și nu deținea permis de conducere.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost testat de oamenii legii, iar rezultatul a fost de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 23 aprilie 2024, Secția nr. 3 Poliție Rurală Popricani a reținut un bărbat, de 47 de ani, din comuna Victoria, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din cercetări a rezultat că, la data de 20.04.2024, acesta ar fi condus un tractor agricol în comuna Victoria, fiind sub influența alcoolului și neavând permis de conducere.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza comunei Victoria.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 24.04.2024, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, ocazie cu care instanța a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta”, a transmis IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`