Prima pagină » Local » Un bărbat aflat în stare de ebrietate a blocat o stradă întreagă! Țipă și refuză transportul la spital – FOTO, VIDEO

Un bărbat aflat în stare de ebrietate a blocat o stradă întreagă! Țipă și refuză transportul la spital – FOTO, VIDEO

29 iun. 2024, 21:57,
BZI.ro, în Local

Scandal pe o stradă din Iași. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a blocat o stradă.

Bărbatul se afla în stare de ebrietate și nu dorea să fie transportat la spital de către Serviciul județean de ambulanță care se afla la fața locului.

Acesta țipa și se împotrivea personalului medical de pe SAJ.

În urmă incidentului s-a format o aglomerație de mașini, strada fiind cu sens unic.

Comentarii
  • Pai de ce s-a aglomerat strada? N-au mai actionat prompt domnii politisti, la fel cum au facut la aeroport cu nenea ala? Aici le-a fost jena? Sau ei actioneaza doar unde nu le este frica? Pai in cazul asta, pentru ce mai aveti salariile alea daca nu sunteti mai mult decat paznici de mall? Pai trebuiau trimisi aia 2 tatuati sa-l puna pe burta pe betivul asta. Doar ca betivul cred ca le scapa si un capac si se faceau de ras.

  • Ambulanta ce cauta acolo , sunt altii bolnavi care asteapta o salvare si li se zice ca nu este disponibila nici una iar la toti betivii si boschetarii li se trimite ambulanta? Rusine saj iasi

  • Ambulante blocate pt niste gunoaie ordinare !Unde era urgenta vitala mai exact ? Chiar lucreaza numai oi la serviciul asta ?
    Ar trebui sa fie cu plata serviciul ambulanta, ça in multe tari din Europa si nu 100 de ron, sa o faca 1000 si cu plata la fata locului pt astfel de cazuri.
    Nu vor mai pune mana pe telefon sa sune repede la pt ca a baut sotul sau iubitul si nu mai stiu ce sa faca cu el. Direct la Socola sa ii duca sa scoata sangele din alcool.
    Betivani ordinari si ratati !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *