Prima pagină » International » Un bărbat a recunoscut, în direct la TV, că și-a ucis mama: „Nu o mai suportam”

Un bărbat a recunoscut, în direct la TV, că și-a ucis mama: „Nu o mai suportam”

25 sept. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în International
Un bărbat a recunoscut, în direct la TV, că și-a ucis mama: „Nu o mai suportam

Un bărbat de 50 de ani a mărturisit în direct, la televizor, că și-a ucis mama, în timp ce discuta cu un reporter în fața casei sale, relatează Libertatea. Lorenzo Carbone a recunoscut că și-a sugrumat mama, în cadrul unui interviu acordat în fața locuinței sale din Spezzano di Fiorano, provincia Modena, din nordul Italiei.

Mărturisirea șocantă a fost făcută în timpul unui interviu live cu jurnalistul Fabio Giuffrida, de la postul italian Pomeriggio 5, după ce bărbatul a cedat nervos. Echipa de jurnaliști a alertat imediat poliția, iar Carbone a fost arestat pe loc.

Mama sa, Loretta Levrini, în vârstă de 80 de ani, fusese găsită fără viață în patul său de către fiica ei, duminică după-amiază.

Bărbatul a izbucnit în plâns în timpul interviului

Conform presei locale, Lorenzo Carbone a izbucnit în plâns în timpul interviului, spunând: „Nu o mai suportam, nu mai știam cum să fac față. Nu știu de ce am făcut asta.” Femeia a fost sugrumată cu o bucată de dantelă, după cum a povestit bărbatul, explicând că încercase mai multe metode înainte de a o ucide.

Carbone devenise imediat suspect, iar autoritățile demaraseră deja o operațiune de căutare, folosind pompieri și drone pentru a-l găsi. Bărbatul s-a întors acasă la 24 de ore după crimă, un gest care, potrivit jurnalistului, părea să sugereze intenția de a se preda.

Reporterul Fabio Giuffrida a relatat despre momentul în care l-a văzut pe Carbone apropiindu-se de locuință: „Nu mi-aș fi imaginat niciodată că mă voi afla în fața unui presupus criminal. La un moment dat, am observat un bărbat care se apropia, transpirat și confuz.” Întrebat cine este, Carbone a răspuns: „Eu sunt.”

Ancheta este în desfășurare, iar rezultatele autopsiei vor clarifica cauza exactă a morții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024