Prima pagină » International » Un bărbat a plătit 1.500 de dolari pentru sex cu o dansatoare exotică. Ce s-a întâmplat când a ajuns în camera de hotel

Un bărbat a plătit 1.500 de dolari pentru sex cu o dansatoare exotică. Ce s-a întâmplat când a ajuns în camera de hotel

25 sept. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în International

Un cuplu din statul Washington se confruntă cu acuzații de omor, după ce autoritățile au declarat că au înșelat un bărbat să plătească 1.500 de dolari pentru a întreține relații sexuale cu femeia, însă acesta a fost împușcat mortal când a sosit.

Jamari Khayelle Webb, de 24 de ani, și iubita lui, Ashley Danielle Arrieta, în vârstă de 26 de ani, care lucra ca dansatoare exotică, sunt acuzați de omor de gradul I și II. Ei l-ar fi ademenit pe Hector Gonzalez Jimenez într-o cameră de hotel din Tacoma, unde acesta a fost atacat și ucis, conform publicației News Tribune.

Bărbatul plătise 1.500 de dolari pentru sex cu o stripteuză dar a fost prins în ambuscadă

Jimenez, un bărbat de 27 de ani din Oregon, ar fi cunoscut-o pe Arrieta la un club de striptease din Parkland, numit Dream Girls at Foxes, unde ar fi negociat să întrețină relații intime cu ea. Ulterior, acesta i-a transferat suma de 1.500 de dolari prin Zelle, conform informațiilor din presă.

Pe 25 august, când Jimenez a sosit la Holiday Inn din Tacoma, Arrieta i-a trimis lui Webb un mesaj cu un emoji în formă de inimă, semnalizând astfel că a primit banii și că acesta poate intra în cameră, potrivit procurorilor.

A doua zi, un angajat al hotelului a descoperit cadavrul lui Jimenez în cameră, acesta având o rană provocată de un glonț în zona pieptului. În apropierea victimei au fost găsite mai multe indicii care au ajutat autoritățile să-i identifice pe cei doi suspecți.

Poliția din Tacoma a găsit în cameră un pantof alb, un colier rupt și o chitanță de la un magazin alimentar care le aparținea celor doi, potrivit Tribune.

De asemenea, camerele de supraveghere ale hotelului au surprins cuplul părăsind locația înainte de ora 3:30 dimineața. Polițiștii au descoperit telefonul victimei pe drumul 509.

Cei doi au fost arestați și aduși în fața instanței săptămâna trecută, conform KCPQ-TV News. Amândoi sunt reținuți cu o cauțiune stabilită la 1 milion de dolari fiecare, urmând să apară din nou în instanță luna viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024