Prima pagină » National » Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu
Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu

Un bărbat a murit înecat într-o piscină din Târgu Jiu

24 iun. 2022, 22:14,
BZI.ro, în National

Un bărbat de 40 de ani a murit, vineri, 24 iunie, după ce s-a înecat într-o piscină din municipiul Târgu Jiu. Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 despre faptul că o persoană ar fi decedat într-o piscină de pe raza municipiului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii au deschis un dosar penal. „Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălesti, a fost scos din piscină in stare de inconştienţă. La locul în care s-a inecat bărbatul s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj, care a efectuat manevre de resuscitare persoanei, însă din păcate a fost constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *