Prima pagină » Titlurile zilei » Un bărbat a ajuns în chinuri la spital, după ce a fost izbit în plin pe o șosea din județul Iași! Șoferul de pe Audi a pus filmarea pe TikTok: „Într-o zi mi se va termina norocul la volan” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Un bărbat a ajuns în chinuri la spital, după ce a fost izbit în plin pe o șosea din județul Iași! Șoferul de pe Audi a pus filmarea pe TikTok: „Într-o zi mi se va termina norocul la volan” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

30 aug. 2023, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

În după-amiaza zilei de duminică, 27 august 2023, în localitatea Moșna, județul Iași, s-a produs un accident teribil. În urma incidentului, un bărbat a fost transportat la spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Ilie Pădure este bărbatul care prin jurul orei 15:00 s-a urcat în mașina personală, marca Volkswagen, și a mers pe câmp pentru a-și vedea recolta din acest an. După ce și-a terminat treaba a plecat spre casă, doar că nu a mai ajuns niciodată. Venind de pe un drum de țară, bărbatul în vârstă de 63 de ani a vrut să intre pe șoseaua principală, când a fost spulberat de o altă mașină care circula cu peste 150 km pe oră. Manevra riscantă i-a pus viața în pericol șoferului de pe autoturismul Volkswagen.

A ajuns în chinuri la spital

 o poză de la accident

Tânărul care a produs accidentul nu consumase alcool, însă avea o viteză mare

Impactul a fost atât de mare încât șoferul a fost propulsat pe bancheta din spate, iar ambele mașini au ieșit de pe carosabil. În urma producerii accidentului, trecătorii au oprit imediat pentru a vedea ce s-a întâmplat și au anunțat autoritățile. Ilie Pădure încă era în viață atunci când oamenii l-au găsit și a fost transportat de urgență cu elicopterul la spital. Medicii au fost rezervați, având în vedere starea gravă a pacientului. Medicii de la Spitalul de Neurochirugie au spus că starea pacientului este în curs de ameliorare.

Comunitatea a fost îngrozită de ce s-a întâmplat. Bărbatul chiar le povestea prietenilor că abia așteaptă să iasă la pensie, deoarece mai are încă un an de activitate. El lucra de foarte mult timp ca inginer agronom în comuna Răducăneni.

Autorul accidentului, Alexandru Moga, conducea cu viteză un autoturism, marca Audi. După incident, acesta a postat, pe pagina personală de TikTok, un colaj cu imagini de la accident, regretând faptul că mașina sa a fost distrusă, iar faptul că o persoană a fost rănită nu a fost prea important pentru el. Alexandru Moga postase pe platforma de socializare un filmuleț în care conducea cu peste 200 km pe oră, afișând mesajul:

„Într-o zi mi se va termina norocul la volan, dar știu că voi fi cu zâmbetul pe buze”.

Poliția cercetează în continuare

o poză cu șoferul mașinii Audi

Pentru șoferul mașinii Audi, faptul că și-a distrus autovehiculul a fost mai important decât faptul că a rănit un om

La fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care a preluat probe și a analizat situația. Șoferul care se afla la volanul mașinii de marca Audi are 23 de ani și se pare că în momentul accidentului circula cu o viteză de peste 150 km pe oră. Acesta nu a fost băut, însă cercetările vor continua pentru a se stabili clar ce s-a întâmplat.

„La data de 27 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc în afara localității Moșna. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, celuilalt fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Un bărbat de 63 de ani a ajuns în chinuri la spital, după ce a fost izbit în plin de un șofer care circula cu mare viteză. Faptul că nu s-a asigurat atunci când a intrat pe stradă i-a pus viața în pericol.

Comentarii
  • Cand ai masina de familie, dar ii schimbi jantele, ii golesti evacuarea, ii pui 2 stickere si un eleron, esti automat pilot. De masina sport. Ca are 2cp in plus fata de modelul stock. Cam asa gandesc multi ieseni. Iaca ce iese.

  • suspendare 100%. fugiti cat mai puteti

  • politia incurajeaza producerea accidentelor !!!!!!!!!!!!! PUNETI RADARE PE SOSELEL SI LIMITE DE VITEZE PE SOSELE, DA, LIMITE DE VITEZE PE SOSELE…………………………..RADARE PE SOSELE

  • astia sunt gunoaiele care gonesc noaptea pe Copou, forma asta de viata e reprezentativa pentru aceasta categorie

  • Irinel Toma.

    Radare ! Radare ! Radare ! Si fixe, si mobile si ascunse (ca in alte tari europene). De asta este nevoie…de radare cat mai multe si amenzi cat mai multe si mai mari !!!

  • Un țărănuș imbecil care se crede pilot de raliuri, un tâmpit care habar nu are despre ce înseamnă șofatul și-a cumpărat un cazan SH Audi și se crede mare zmeu pe șosele, un dobitoc fără școală și fără ocupație…. merită închisoare cu executare și interdicție pe viață pentru conducerea oricărui tip de autovehicul !

  • Dacă n-ai fost acolo să vezi situația,zic sa stai in banca ta

  • Caz de schizofrenie nedepistat la vizita medicala.

  • Un rapanos prost. Poate ti se termina norocul ala mai repede dar intr-un copac.

  • N-ai decât să crăpi tu, pensatule, pt că un prost mai puțin pe pământ este benefic pt noi, mai ales un idiot pe șosele mai puțin e benefic. Mori tu dar nu omorâ pe nimeni !

  • Si uite asa se distrug familii de buna credinta. Atit castravetele asta de tzarush cat si anonimul care i tine partea ar trebui sa fie castrati chimic, sa mai scutim vieti din viitor.

  • Un criminal!

  • Oare ceva mai bun nu aveți de făcut cu viețile voastre decat să mă pupați pe mine in fund?
    Intreb așa de curiozitate

  • Ești prieten cu țăranul de la volan? Spune-i ca lumea ar vrea sa-l vadă spânzurat de clanta ușii și găsit după doua luni.

  • o lume plina de pupincuriști, credeți tot ce spune presă! Dacă presa ar spune să mâncați un rahat l-ați mânca?
    nu mai comentați dacă nu știți despre ce este vorba

  • Ma inseala memoria, ori taranusul asta o arde prin Copou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *