Prima pagină » National » Un bărbat a murit ars de viu în Botoșani, după ce a încercat să își omoare soția. Femeia a reuși să se salveze la timp
Un bărbat a murit ars de viu în Botoșani, după ce a încercat să își omoare soția. Femeia a reuși să se salveze la timp

Un bărbat a murit ars de viu în Botoșani, după ce a încercat să își omoare soția. Femeia a reuși să se salveze la timp

23 iun. 2024, 11:00,
BZI.ro, în National

Caz halucinant în Botoșani! Un bărbat a murit la scurt timp după ce a încercat să își ucidă soția. A vrut să o omoare într-un mod brutal, dar a devenit propria victimă a tentativei de omor. Femeia a scăpat ca prin minune și a reușit să își salveze viața.

Tentativă de omor în Botoșani. Un bărbat a vrut să își ucidă soția, dar a sfârșit într-un mod îngrozitor, în timp ce soția lui a reușit să se salveze.

Atacatorul a murit ars de viu, în propria gospodărie. Totul s-a întâmplat în câteva clipe, care acestuia i-au fost fatale.

Un bărbat din Botoșani a murit, după ce a încercat să își ucidă soția

Totul s-a întâmplat în noaptea dintre vineri și sâmbătă. Un bărbat din localitatea Victoria, județul Botoșani, și-a stropit soția cu benzină, intenționând să îi dea foc, însă la fața locului a izbucnit un incendiu de proporții. În acel moment, bărbatul se afla în casă, astfel că a ars de viu și nu a mai reușit să se salveze.

Femeia a ieșit din casă la timp și și-a salvat viața. La fața locului au ajuns echipaje de medici și pompieri, iar aceștia au găsit în interiorul casei trupul carbonizat al bărbatului.

Femeia a primit îngrijiri medicale și transportată la spital. A fost o misiune grea pentru pompieri, căci au fost nevoiți să stingă flăcările contra cronometru, astfel încât incendiul să nu se extindă. Polițiștii continuă cercetările la fața locului.

Ce spun autoritățile

Pompierii au ajuns la fața locului la scurt timp după ce a izbucnit incendiul. Au acționat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

De asemenea, au fost prezente și două echipaje de Ambulanță și câteva echipaje de poliție. Din fericire, medicii au reușit să îi salveze viața femeii, dar în ceea ce în privește pe bărbat, din nefericire nu s-a mai putut face nimic.

”Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *