Prima pagină » Actualitate » Un bărbat a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, iar şapte dintre ei au murit
Un bărbat a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, iar şapte dintre ei au murit

Un bărbat a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, iar şapte dintre ei au murit

21 iul. 2024, 20:40,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru braconaj după ce a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, iar şapte dintre porci au murit. Incidentul a avut loc în comuna Crăciuneşti, din judeţul Mureş, relatează News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă noapte că, în comuna Crăciuneşti, în apropierea pădurii, un bărbat a lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreţi.

„La faţa locului, au fost identificaţi 7 porci mistreţi decedaţi, care, ulterior, au fost lăsaţi în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportaţi la D.S.V.S.A Mureş, în vederea efectuării necropsiei”, anunţă duminică IPJ Mureş.

Potrivit sursei citate, la locul faptei s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, în vederea efectuării de cercetări specifice conform competenţelor.

Cel care a intrat cu mașina în turma de porci mistreți este un bărbat de 36 de ani din localitatea Crăciuneşti. Acesta a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru braconaj. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024