Prima pagină » International » Un bărbat a intrat într-un restaurant şi a comandat o bere. Când au văzut cât tips le-a lăsat, patronul restaurantului a fugit după el

Un bărbat a intrat într-un restaurant şi a comandat o bere. Când au văzut cât tips le-a lăsat, patronul restaurantului a fugit după el

24 nov. 2020, 11:19,
George Cristian în International

Proprietarul unui club de jazz și blues din Ohio a declarat că un client care a venit chiar înainte ca afacerea să își închidă ușile din cauza COVID-19 a comandat o singură bere și a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari.

Brendan Ring, proprietarul Nighttown din Cleveland Heights, a declarat că un client a venit duminică în timpul brunch -ului, ultima zi înainte ca afacerea să se închidă pentru a doua oară în mijlocul pandemiei și a comandat o singură bere Stella Artois.

Bărbatul i-a înmânat factura lui Ring și i-a spus proprietarului să împartă bacșișul între angajați.

Ring a spus că inițial a fost șocat când a văzut că bărbatul scrisese un bacșiș de 300 USD pentru berea lui de 7 USD, dar și-a pus ochelarii și și-a dat seama că bacșișul era de fapt 3.000 USD.

Proprietarul a spus că tipsul cel mare va fi un mare ajutor pentru personalul său, care se confruntă cu șase până la opt săptămâni în care Nighttown va fi închis. Ring a spus că afacerea a fost deschisă anterior 364 de zile pe an, închizându-se doar de Crăciun, dar a luat o decizie preventivă de a închide săptămâna aceasta din cauza virusului răspândirii.

„Trebuie să-mi iau în calcul personalul, nu?” a spus Ring pentru WOIO-TV . „În ultimele două săptămâni, acest COVID s-a apropiat foarte, foarte mult de noi toți și am avut patru clienți, clienți foarte apropiați, care s-au îmbolnăvit.”

Nu este cel mai mare tips din istorie

Nu este cel mai mare bacșiș din istorie. La inceputul lunii noiembrie, in Statele Unite ale Americii un sportiv american a lasat, probabil, cel mai mare bacșiș din istoria modernă a lumii. Vorbim despre faptul ca acesta a făcut cea mai mare cinste fanilor. Totul s-a intamplat de Halloween. După ce petrecerea s-a terminat, sportivul i-a luat prin surprindere pe angajatii locatiei respective.

Don Lester, un sportiv în vârstă de 36 de ani care joacă pe postul de aruncător la echipă americană de baseball, Chicago Cubs a decis să îşi încheie cariera într-un fel unic. Într-un club din SUA acesta s-a oferit să dea de băut tuturor fanilor. Zis şi făcut, Lester a cumpărat bere tuturor celor prezenţi în barul respectiv dar şi în alte 3 baruri din oraș. La final sportivul a postat nota de plată care a inclus şi un bacşiş  destul de mare, de 34%.

Procentajul de Bacșiș nu a fost ales întâmplător, 34 este numărul tricoului pe care la purtat la formaţia Americană de baseball. Concret, Jon Lester a cheltuit 47.095  de dolari, iar dintre aceştia, 31.082 de dolari au reprezentat contravaloarea berilor şi restul de 16.000 de dolari a reprezentat bacșilul lăsat celor 4 baruri în care au fost consumate berile. Postarea a ajunsi virală pe rețelele de socializare iar mulți dintre cei care au vazut-o și-au exprimat regretul că nu au participat și ei la petrecerea dată de cunoscutul sportiv de baseball Chicago Cubs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *