Prima pagină » Actualitate » Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei din răzbunare, în Timiș. Șoferul se urcase băut la volan
Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei din răzbunare, în Timiș. Șoferul se urcase băut la volan

Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei din răzbunare, în Timiș. Șoferul se urcase băut la volan

03 iul. 2022, 20:20, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a intrat cu mașina în valoare de zeci de mii de lei în casa soacrei. Primele informații arată că șoferul a făcut totul din răzbunare. Acesta s-a urcat beat la volan, iar rezultatul aparatului etilotest este de-a dreptul șocant. La scurt timp după ce au intervenit oamenii legii la fața locului a fost transportat la spital, iar apoi reținut pentru 24 de ore. Ce infracțiuni a comis doar din cauza răzbunării.

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, orbit de răzbunare a intrat cu mașina în casa soacrei, în Timiș! Primele informații arată că șoferul se urcase la volan, după ce consumase băuturi alcoolice. Cum s-a întâmplat totul.

Un bărbat a intrat cu mașina în casa soacrei

Bărbatul a vrut să se răzbune pe soacra lui, s-a urcat băut la volan, a intrat cu mașina în gard, iar apoi direct în casa femeii. Mașina acestuia, în valoare de zeci de mii de euro, a fost distrusă în urma impactului. Totul s-a întâmplat în localitatea Remetea Marea din Timiș, ieri seară, în jurul orei 22:00, potrivit observatornews.ro

Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1.22 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta avea și permisul suspendat.

Șoferul a fost transportat la spital

După ce s-a constat că se urcase beat la volan, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital, pentru prelevarea de monstre biologice. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autoturism cu permisul de conducere suspendat, distrugere, violare de domiciliu și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din IPJ Timiș.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *