Prima pagină » Actualitate » Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual un minor de 14 ani. Violatorul, cunoscut în mediul online drept” antrenorul de genii”: este urmărit de milioane de persoane
Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual un minor de 14 ani. Violatorul, cunoscut în mediul online drept” antrenorul de genii”: este urmărit de milioane de persoane

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce agresa sexual un minor de 14 ani. Violatorul, cunoscut în mediul online drept” antrenorul de genii”: este urmărit de milioane de persoane

20 iul. 2024, 19:00, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost prins în flagrant în timp ce viola un copil de 14 ani. Incredibila scenă a avut loc într-o locaţie din Sectorul 4 al Capitalei. Şocant este şi cine este bărbatul.

Din primele informaţii, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu minorul.

”Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, anunţă Poliţia Capitalei.

Din cercetări a rezultat ca bărbatul l-ar fi ademenit pe minor cu scopul de a întreţine raporturi intime, oferindu-i bani şi promiţându-i şi alte beneficii. Mai exact, conform anchetatorilor, el i-a oferit copilului, de-a lungul timpului, sume de bani, bunuri precum haine şi IPhone, s-a apropiat de copil şi l-a determinat să se îndepărteze de familie, inoculându-i treptat ideea ca familia este nociva şi devenind, astfel, persoana de ataşament pentru minor.
În prezent, minorul se afla în custodia mamei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 26 Poliţie, în vederea continuării verificărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Surse apropiate anchetei afirmă că bărbatul vizat este Lajos Kristof (foto Facebook), cunoscut că „antrenorul de genii” pentru copiii abandonaţi, relatează News.ro.

El însuşi crescut în centrele Protecţiei Copilului, a primit premiu după premiu la nivel internaţional, inclusiv Premiul de Excelentă în Educaţie şi Mentorat la IG Award Ceremony, pentru Amias Small School, un proiect prin care copiii speciali se bucură de educaţie.

El spunea că sistemul pe care îl aplică este unic, reprezentativ pentru sistemele reformatoare care au curajul să includă copii cu dublă excepţionalitate, copii cu inteligenţă peste medie, copii proveniţi din familii cu istoric de violenţă în familie, copii cu nevoi speciale în educaţie (dizabilităţi de învăţare, ADHD, ADD, Autism).

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *