Prima pagină » National » Un bărbat a fost lovit de trăsnet în zona unui şantier din Argeş, judeţ vizat de o avertizare Cod roşu de furtuni
Un bărbat a fost lovit de trăsnet în zona unui şantier din Argeş, judeţ vizat de o avertizare Cod roşu de furtuni

Un bărbat a fost lovit de trăsnet în zona unui şantier din Argeş, judeţ vizat de o avertizare Cod roşu de furtuni

29 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în National

Un bărbat a fost lovit de trăsnet, luni seară, în zona unui şantier din Argeş, judeţ vizat de o avertizare Cod roşu de furtuni. El era în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. El este în comă post-resuscitare, fiind intubat şi ventilat mecanic.

Bărbatul lovit de trăsnet a fost transportat cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Acesta se află în comă post-resuscitare, este intubat şi ventilat

Medicul Marius Pascu, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, a declarat pentru News.ro că acesta se află în comă post-resuscitare, este intubat şi ventilat, pe suport inotropic. La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatului i se fac mai multe investigaţii medicale, inclusiv o tomografie.

„Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit în cazul unui bărbat lovit de trăsnet în localitatea Merişani. Acesta a fost în stop cardio respirator, iar în urma eforturilor echipajului medical i-au fost restabilite funcţiile vitale”, a informat, luni seară, ISU Argeş.

Potrivit sursei citate, pacientul era în zona şantierului de la A1.

În prezent, bărbatul este la spital.

Meteorologii ANM au emis Cod Roșu și Cod Portocaliu de furtuni

Meteorologii ANM au emis Cod Portocaliu de furtuni puternice și vijelii în județul Argeș, dar și Cod Galben în mai multe județe ale țării.

În cele două județe avem averse torențiale care vor acumula peste 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie puternică, grindină de medii dimensiuni.

– Județul Argeş: Pitești, Ștefănești, Călinești, Topoloveni, Leordeni, Bogați, Bradu, Priboieni, Căteasca, Rătești, Beleți-Negrești, Dobrești;

– Județul Dâmboviţa: Ludești, Crângurile, Hulubești, Valea Mare;

În județul Argeș se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25…40 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

Zone vizate: Pitești, Mioveni, Ștefănești, Călinești, Bascov, Mărăcineni, Budeasa;

De asemenea, meteorologii au emis Cod Galben în restul județului Argeș și în Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *