Prima pagină » Actualitate » Un bărbat a fost înjunghiat pe o stradă din Bucureşti. Totul a pornit de la o şicanare în trafic
Un bărbat a fost înjunghiat pe o stradă din Bucureşti. Totul a pornit de la o şicanare în trafic

Un bărbat a fost înjunghiat pe o stradă din Bucureşti. Totul a pornit de la o şicanare în trafic

16 sept. 2021, 13:26,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Incident grav în Bucureşti. Poliţia a fost alertată, joi, 16 septembrie 2021, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că între doi conducători auto a avut loc o altercaţie în urma unei şicanări în trafic. Bărbaţii s-au lovit reciproc cu un obiect contondent, respectiv cu un un obiect ascuţit, informează Poliţia Capitalei.

„Astăzi, 16 septembrie 2021, în jurul orei 11.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza sectorului 3, între doi conducători auto a avut loc o altercație, aceștia lovindu-se reciproc, cu un obiect contondent, respectiv un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secțiilor 12 și 23 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Din primele date a rezultat faptul că cei doi conducători auto s-ar fi șicanat în trafic, iar la o intersecție, din zona unui parc, au coborât din autoturisme și după un schimb de replici s-au lovit reciproc. Bărbații au fost identificați, urmând a fi audiați. Cercetările sunt efectuate de Secția 23 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, anunță Poliția Capitalei.

Scandal în traficul din Capitală. Un conducător auto a fost înjunghiat în plină stradă

Incidentul violent a avut loc pe strada Liviu Rebreanu, din sectorul 3 Bucureşti, în urma unei altercaţii între mai multe persoane. Bărbatul înjunghiat a primit îngrijiri medicale de urgenţă la faţa locului, în timp ce criminaliştii au început deja ancheta, pentru a stabili cine este făptaşul şi în ce circumstanţe s-a produs scandalul.

Zona unde a avut loc incidentul a fost închisă traficului rutier până la finalizarea anchetei.

În urma scandalului, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 12 şi 23 Poliţie, precum şi echipaj de prim-ajutor.

Bărbaţii au fost identificaţi şi vor fi audiaţi.

Cine este bărbatul care a fost înjunghiat

Bărbatul înjunghiat are vârsta de 30 de ani. Medicii SMURD îi oferă îngriji medicale la faţa locului, rana fiind destul de gravă, relatează Antena3.

Poliţiştii vor deschide dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, dar dacă bărbatul va deceda, încadrarea se va schimba şi va trece la omor calificat.

Poliţiştii stau de vorbă cu mai mulţi martori aflaţi în zonă la momentul incidentului pentru a descoperi cum s-a produs altercaţia.

Un ieșean a fost acuzat că și-a înjunghiat iubita în ochi

Scene demne de filmele de groază s-au desfășurat și pe o stradă din municipiul Iași! Un individ și-a lovit iubita cu un ciob de sticlă în ochi. În urma incidentului de o violență extremă, victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Acum, individul acuzat de comiterea agresiunii a fost pedepsit de magistrați.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Romică Ababei la 9 ani de temniță, sub acuzația de tentativă de omor. În plus, ieșeanul a fost obligat să îi plătească despăgubiri femeii înjunghiate în ochi cu un ciob de sticlă.

„Instanța admite în parte acțiunea exercitată de partea civilă F.B. Îl obligă pe inculpatul Romică Ababei să îi plătească părții civile suma de 100.000 de euro, cu titlu de daune morale. Respinge celelalte pretenții formulate de partea civilă, ca nefondate”, au subliniat magistrații ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`