Prima pagină » Local » Un bărbat a fost arestat după ce a furat bani dintr-o sală de jocuri și a lovit un angajat. A fost prins la gară
Un bărbat a fost arestat după ce a furat bani dintr-o sală de jocuri și a lovit un angajat. A fost prins la gară

Un bărbat a fost arestat după ce a furat bani dintr-o sală de jocuri și a lovit un angajat. A fost prins la gară

27 dec. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

Paul Eduard Nistor a fost arestat pentru tâlhărie, motiv pentru care va petrece trecerea în noul an după gratii. Infracțiunea a fost comisă într-o sală de jocuri din municipiul Iași

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată. Noul an îl va găsi în spatele gratiilor, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea câțiva ani acolo.

„La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Iaşi au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 43 ani, din Iaşi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta, în cursul lunii noiembrie a.c., pe timp de noapte, aflându-se într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Iaşi, a sustras o sumă de bani şi pentru a-şi asigura scăparea a lovit un angajat al unităţii, după care a fugit. A fost introdus în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tâlharul a fost arestat pentru 30 de zile

După ce l-au reținut pentru 24 de ore, polițiștii din Iași l-au prezentat pe Paul Eduard Nistor în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații ieșeni au admis propunerea, iar noul an îl va găsi pe individ după gratii.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la inculpatul Nistor Paul Eduard. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Nistor Paul-Eduard, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Un alt infractor a fost condamnat pentru tâlhărie

Recent, la Iași, un bărbat a fost condamnat pentru tâlhărie. Anchetatorii au spus că, pe 20 noiembrie 2016, în timpul serii, Alin Cristian Mistreanu și fiul său, în acea perioadă minor, au intrat cu forța într-o tonetă din municipiul Iași, de unde au furat un telefon mobil, țigări, alimente și o sumă de bani. Proprietarul tonetei și un martor i-au surprins pe aceștia în timpul comiterii faptei, însă minorul a reușit să fugă. Bărbatul a folosit violența ca să poată scăpa.

„Persoana vătămată l-a prins pe inculpat de geacă, din zona pieptului, pentru a-l imobiliza, însă inculpatul Alin Cristian Mistreanu, cu o mișcare bruscă, s-a smucit din prindere, apoi a împins-o pe persoana vătămată, reușind să fugă. Imediat, inculpatul a fost prins de geacă, din partea dreaptă și de către martor, însă inculpatul, cu o mișcare bruscă, s-a smucit şi din prinderea acestuia, părăsind zona în fugă și deplasându-se către sediul Tribunalului Iași. Inculpații au abandonat un rucsac la fața locului”, au relatat magistrații.

Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024