Prima pagină » Local » Un bărbat a făcut spectacol într-un autobuz din Iași, după ce a început să imite un cangur! Videoclipul a ajuns pe TikTok, unde a strâns mii de reacții – FOTO/VIDEO

Un bărbat a făcut spectacol într-un autobuz din Iași, după ce a început să imite un cangur! Videoclipul a ajuns pe TikTok, unde a strâns mii de reacții – FOTO/VIDEO

18 aug. 2023, 02:00, 3 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Un călător a făcut spectacol într-un autobuz din Iași, după ce, încurajat de câțiva tineri, a început să imite un cangur. Videoclipul în care bărbatul face show a fost vizionat de aproape 170 de mii de persoane și a strâns mii de reacții și distribuiri

Un bărbat care la prima vedere nu iese cu nimic în evidență a ajuns vedetă pe TikTok după ce nu a mai ținut cont că se află într-un mijloc de transport în comun și a început să imite un cangur. Cu zâmbetul pe buze și părând complet inofensiv, acesta i-a amuzat pe cinste pe restul călătorilor. Oamenii au imortalizat momentul și l-au încărcat pe TikTok, adunând mii de aprecieri și sute de comentarii.

A devenit celebru pe TikTok, după ce a început să imite un cangur chiar în autobuz

Ceea ce părea a fi o călătorie absolut normală s-a transformat într-un adevărat spectacol. În videoclipul postat pe TikTok se observă cum bărbatul se ridică dintr-o dată de pe scaun și începe să țopăie pe culoarul mijlocului de transport, precum un cangur.

Vizibil încântat, deoarece călătorii din autobuz se amuzau de cele întâmplate, după ce și-a încheiat „reprezentația” s-a așezat pe un scaun ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul care a stârnit amuzamentul tuturor călătorilor din autobuzul 28 este cunoscut drept Nea Marian și se pare că nu este pentru prima dată când se dă în spectacol. Câțiva tineri, care probabil că îl cunoșteau, au intrat în jocul bărbatului și au început să-i imite gesturile.

„Ieri am murit de râs cu el în autobuz”, a comentat un ieșean la clipulețul încărcat pe TikTok.

„Bucuros că stau în Iași”, a fost comentariul unui alt ieșean care s-a amuzat de cele întâmplate în autobuz.

Unii călători s-au arătat de-a dreptul revoltați de situație: „Eu anunțam poliția și îl predam”

Dacă cei mai mulți călători și internauți s-au amuzat, au fost însă și persoane care au considerat că nu este normal ca într-un mijloc de transport în comun să se întâmple astfel de scene. Unii ieșeni au ținut chiar să menționeze că le este teamă să mai meargă cu autobuzul.

„Îmi e frică să mai merg cu autobuzul de acum”, a precizat o ieșeancă.

O altă ieșeancă care a comentat la clipulețul încărcat pe TikTok a fost de părere că șoferul Companiei de Transport Public (CTP) Iași ar fi trebuit să anunțe poliția și să nu permită ca bărbatul să-i deranjeze pe călători.

„E de vină șoferul, că permite. Eu anunțam poliția și îl predam”, a precizat Laura Stoian.

Nu este pentru prima dată când anumite persoane fac spectacol în mijloacele de transport public din Iași. Recent, un video în care un bărbat ce părea că are probleme psihice fotografia abuziv călătorii dintr-un tramvai a devenit viral pe TikTok. Se pare că acestuia îi place să le facă poze, în special, doamnelor și domnișoarelor pe care le întâlnește în mijloacele de transport în comun.

Deși, la prima vedere, gestul său poate fi privit ca fiind inocent, femeile care sunt fotografiate fără voia lor se pot simți hărțuite.

@david_och1 #fy#iasi#romania#viral#fyp ♬ original sound – user0472362658

Comentarii
  • Tampitul asta se facea ieri ca se arunca in fata masinilor. Efectiv, iesea de dupa cele parcate si se facea ca se arunca in fata celor ce circulau.

  • Are probleme de sanatate mintală

    Mai grav este ca există sefi de institutii de stat cu probleme similare

  • oras de boschetari si zombie cu foarte multe oi fara educatie.
    jale oras, ce a fost si ce a ajuns. Dupa pandemie , lumea e mult mai proasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *