Prima pagină » International » Un bărbat a consumat peste două kilograme de sos iute în doar trei minute. Iată ce s-a întâmplat după

Un bărbat a consumat peste două kilograme de sos iute în doar trei minute. Iată ce s-a întâmplat după

10 oct. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în International

Un aventurier culinar a stabilit un nou record mondial Guinness după ce a consumat peste două kilograme de sos iute în doar trei minute, devenind viral pentru performanța sa impresionantă de rezistență intestinală.

„Mulți oameni spun: ‘Oare cât de tare trebuie să te fi ars după această provocare’,” a declarat Mike Jack pentru Guinness, supranumit „înghițitorul supersonic”.

Acest canadian, cunoscut pentru multiplele sale recorduri în provocările de consum rapid, a câștigat notorietate și pentru recordul de cel mai rapid timp pentru a bea un Capri Sun cu un pai de hârtie, pe care l-a stabilit în 21,71 secunde.

Un bărbat a consumat peste două kilograme de sos iute în doar trei minute

În ultima sa cascadorie plină de adrenalină, Jack a decis să doboare recordul pentru cea mai mare cantitate de sos iute consumat în trei minute. Pregătindu-se, el a turnat două sticle de Sriracha într-un castron și, cu hotărâre, a început provocarea.

„Hai să facem asta”, a spus el înainte de a consuma condimentul la o viteză uluitoare, susținut de soția sa Jamie, care îi era și antrenor. În doar trei minute, Jack a devorat două kilograme și șapte uncii de sos iute, depășind de trei ori recordul anterior de 300 de grame.

„Este mai mult decât mă așteptam să reușesc”, a recunoscut el. „Sunt fericit că am doborât acest record, deși a fost o provocare dură pentru corpul meu.”

Jack a explicat că a reușit să consume sosul iute imaginându-și că mănâncă plăcintă de dovleac, mâncarea sa preferată. Deși mulți s-ar aștepta ca o astfel de cantitate de sos iute să provoace disconfort, Jack a mărturisit că nu a avut niciodată probleme digestive severe.

„Nu am simțit niciodată arsuri, poate că asta este superputerea mea”, a glumit el.

Probabil, Jack și-a întărit stomacul prin multiplele provocări culinare extrem de picante pe care le postează pe canalul său de YouTube, „Mike Jack Eats Heat!”. Într-unul dintre videoclipuri, el poate fi văzut mâncând 40 de ardei Carolina Reaper – al doilea cel mai picant ardei din lume, după PepperX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`