Prima pagină » National » Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de către partenerul său de băut
Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de către partenerul său de băut

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de către partenerul său de băut

01 iun. 2021, 21:30,
Alexandru Ifrim, în National

Un caz şocant a avut loc în Botoşani, unde un bărbat în vârstă de 36 de ani a ajuns la spital după ce a încasat o lovitură de sabie în cap.

După o băută bună doi prieteni din Botoşani s-au luat la bătaie,în urma acestui conflict un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost lovit în cap cu o sabie. Acesta s-a dus la spital iar după ce medicii au investigat rana au stabilit că nu este una foarte gravă şi i-au permis să plece acasă după ce a primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe.

Poliţiştii au fost anunţaţi despre acest incident şi s-au dus să vorbească cu agresorul. În urma cercetărilor oamenii legii au aflat că agresorul este chiar prietenul de pahar al victimei. Poliţiştii au spus că cei doi bărbaţi au băut împreună, iar după un timp între cei doi s-a iscat o ceartă care a degenerat rapid într-o bătaie, moment în care agresorul i-a aplicat o lovitură cu sabia în cap prietenului său. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului în vârstă de 40 de ani pentru loviri şi alte violențe, după ce victima a depus plângere.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu o scândură

Un alt caz şocând a avut loc în Galaţi unde un bărbat a murit după ce i-a fost aplicată o lovitură în cap cu o scândură. Dacă în Botoşani bărbatul lovit cu sabia a scăpat cu răni uşoare, pentru cel din Galaţi scândura i-a fost fatală. Conflicutul ar fi început după cei doi prieteni au consumat alcool, iar în apropierea unui bar aceştia i-au luat la bătaie. Victima a ajuns în stare gravă la spital, iar în ciuda eforturilor medicilor bărbatul nu a putut fi salvat.

Cunoscuţii spun că acest conflict a fost unul spontan şi a fost pe fondul consummului de alcool, care a degenerat într-o violentă extremă. Oamenii legii au pornit cercetările pentru a vedea de a ce a început acest incident. Agresorul a fost reţinut de către poliţişti şi urmează să fie dus în fata judecătorilor de la Tribunalul Galați cu propunerea de arestare preventivă.

Un bărbat din Iaşi tăiat cu un cuţit

Un alt caz care are legătură cu consumul de alcool s-a petrecut şi într-o localitate din judeţul Iaşi, unde un bărbat a fost tăiat cu un cuţit. Acesta a fost implicat într-un scandal interfamilial alături de soţia sa. Conform medicilor după ce bărbatul a consumat băuturi alcoolice a fost tăiat cu un cuţit de bucătărie. La fața locului s-a deplasat un elicopter SMURD pentru al prelua pe bărbat.

„Elicopter la o intervenție primară șoc hemoragic. Bărbat în vârstă de 25 ani, din sat Potangeni, comună Movileni, după o stare conflictuală intrafamiliala cu soţia şi consum de băuturi alcoolice, declarativ plaga tăiată (cuţit de bucătărie) fața posterioară, 1/3 superioară umăr stâng, de mari dimensiuni, aproximativ 15 cm, cu sângerare importanta. A prezentat doua sincope. Stabilizat hemodinamic şi oprită hemoragia, a ajuns pentru tratament în UPU”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *