Prima pagină » National » Un băiat s-a aruncat în gol, în Mehedinţi. O suferinţă în dragoste ar fi dus la producerea tragediei

Un băiat s-a aruncat în gol, în Mehedinţi. O suferinţă în dragoste ar fi dus la producerea tragediei

09 nov. 2022, 10:15,
în National

Un băiat în vârstă de 13 ani s-a aruncat în gol în Mehedinţi după ce ar fi suferit din dragoste. Tânărul implicat în tragedie era fiu de preot. Moartea lui era inevitabilă şi asta pentru că minorul s-a aruncat în gol de la aproximativ 8 metri.

Potrivit informațiilor făcute publice de autorități, Ioan, tânărul care a recurs la gestul uluitor, s-a aruncat de pe unitatea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin. Familia acestuia a fost devastată la primirea veștii şi asta pentru că tânărul nu părea să aibă probleme.

Un băiat s-a aruncat în gol în Mehedinţi

Chiar de la începutul anchetei poliţiştii au luat în considerare scenariul sinuciderii. Tragedia a avut loc în aceeaşi zi în care minorul se certase cu iubita sa. Potrivit oamenilor legii, fata învaţa la aceeaşi şcoală la care mergea şi Ioan, băiatul decedat.

Totul a început luni seara, 07 noiembrie 2022, când minorul le-a spus părinţilor săi că iese la o plimbare. După ce a văzut că băiatul nu răspunde la apelurile sale, mama victimei a decis să meargă să-l caute. Femeia a reuşit să-l localizeze cu ajutorul unei aplicaţii pe care o instalase pe telefonul băiatului. Ajunsă în curtea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin, mama lui Ioan a constatat că acesta avea mai multe răni grave pe corp. Cel care a alarmat organele de poliţie a fost chiar unchiul băiatului care a sunat la 112.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns atât un echipaj medical cât şi unul de poliţie. Din nefericire, băiatul nu a mai putut să fie salvat. Potrivit polițiștilor, minorul era elev în clasa a VIII-a la Liceul de Arte „Ioan Ștefan Paulian” din Drobeta-Turnu Severin.

Înainte de a se arunca în gol, minorul i-a lăsat un mesaj cu „te iubesc” iubitei sale.

Elevi care au ales să se sinucidă

Cazul lui Ioan nu este primul de acest gen înregistrat în România. În luna februarie a acestui an, un alt minor s-a sinucis. De această dată, tragedia a avut loc în județul Maramureș, mai exact ăn localitatea Tăuții de Sus. Din nefericire, elevul nu a putut să fie salvat de echipajul medical ajuns la fața locului. Copilul de 13 ani a fost găsit spânzurat chiar în dormitorul locuinței sale.

Cu o lună în urma tragediei de la Maramureș, la Năvodari un alt elev a ales să se sinucidă. Motivul care a dus la producerea incidentului este de-a dreptul șocant. Minorul a recurs la acest gest pentru că nu voia să rămână corigent. Băiatul și-a pus capăt zilelor sub podul feroviar din orașul Năvodari.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare”, au declarat polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța.

Așadar, băiatul care s-a aruncat în gol, în Mehedinţi, nu este singurul care a recurs la un gest extrem pentru a pune capăt problemelor. Tânărul implicat în tragedie era fiu de preot și a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la aproximativ opt metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *