Prima pagină » National » Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc. Mama lui a sunat la 112
Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc. Mama lui a sunat la 112

Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc. Mama lui a sunat la 112

03 nov. 2022, 22:39,
în National

În această seară, un eveniment tragic a avut loc în Târgu Jiu. Din primele informații, se pare că un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unui bloc.

Mama băiatului a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că băiatul ei s-a aruncat în gol.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o tentativă de suicid. Un băiat în vârstă de 17 ani s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Plopilor din municipiul Tg-Jiu”, a transmis, joi seară, ISU Gorj.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

„Băiatul este conştient, cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a mai transmis sursa citată.

Momentan autoritățile nu au stabilit cauza producerii incidentului.

Tragedie la Timişoara

Și în Timișoara a avut loc o tragedie, după ce un inginer de 58 de ani a căzut în cap de la etajul doi. Bărbatul şi-a dat ultima suflare pe caldarâmul de lângă bloc.

Bărbatul era de meserie inginer, iar în momentul tragediei soţia lui se afla în baie. Femeia spune că în ultima perioadă bărbatul ar fi intrat într-o depresie, însă nu urma un tratament în acest sens.

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul, deoarece bărbatul a căzut direct în cap, pe caldarâm, acolo unde şi-a dat ultima suflare.

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Smeurișului din Timișoara, o persoană s-ar fi aruncat de la etaj.Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confiră, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Timiş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`