Prima pagină » Cancan ultimă oră » Un băiat a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care aceasta a murit! Copilul în vârstă de 7 ani a rămas fără cuvinte

Un băiat a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care aceasta a murit! Copilul în vârstă de 7 ani a rămas fără cuvinte

18 sept. 2022, 14:20,
în Cancan ultimă oră

Chiar în ziua în care Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, aceasta a reușit să îi facă o surpriză de proporții unui băiețel din Marea Britanie.

Celui mic nu i-a venit să creadă că Suverana și-a făcut timp să îi trimită câteva rânduri, așa că s-a emoționat peste măsură.

Regina Angliei i-a scris unui băiețel înainte să moară

Totul a început când Charlie, un băiețel în vârstă de doar 7 ani din Ilford, estul Londrei, i-a scris o scrisoare Suveranei pentru a o felicita cu ocazia jubileului său de platină.

Când a primit înapoi o scrisoare din partea reginei, ca răspuns, mamei băiatului nu i-a venit să creadă că totul este real și că nu este doar  o farsă bine orchestrată.

În cadrul scrisorii, Suverana i-a mulțumit băiatului pentru „mesajul amabil al lui Charlie cu ocazia împlinirii a șaptezeci de ani de la urcarea sa pe tron”, a precizat un post de televiziune.

Cel mic a fost în extaz când a văzut scrisoarea, așa că a dus-o și la școală, pentru a o arăta tuturor colegilor săi.

Inclusiv profesorii celui mic au fost impresionați de faptul că Regina și-a luat din timp să răspundă.

Din păcate, chiar în ziua în care răspunsul Elisabetei a II-a a ajuns la destinatarul său, a fost anunțat și decesul celei care a condus Anglia pentru șapte decenii.

„Charlie a fost atât de supărat când i-am spus că, din păcate, regina a murit.”, a spus mama copilului, potrivit CNN.

Vineri, la o zi după ce a fost anunțată moartea Majestății Sale, la școala lui Charlie a fost organizată o adunare pentru a o omagia pe Suverană, unde micuțul a vorbit despre cât de atentă a fost aceasta și le-a arătat tuturor scrisoarea drept dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *