Prima pagină » Cancan » Un avocat celebru îl desființează pe Tudor Chirilă, după conflictul pe care l-a avut cu un șofer. „Aceste încălcării ale legii…”

Un avocat celebru îl desființează pe Tudor Chirilă, după conflictul pe care l-a avut cu un șofer. „Aceste încălcării ale legii…”

12 sept. 2024, 12:44, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Un avocat celebru îl desființează pe Tudor Chirilă care a fost implicat recent într-un conflict pe care l-a avut cu un șofer care parcase neregulamentar, pe trecerea de pietoni.

În timp ce încerca să surprindă momentul cu camera, artistul a fost jefuit și insultat.

Un avocat celebru îl desființează pe Tudor Chirilă, după conflictul avut

Adrian Cuculis l-a criticat pe Tudor Chirilă. Conform celebrului avocat, Tudor Chirilă a acționat atât bine, cât și greșit.

„Spațiul public nu cunoaște niciun fel de limită, atâta vreme cât este vorba despre bună-credință și despre depistarea faptelor antisociale. Deci, dacă filmarea respectivă se face în scopul de a atrage atenția asupra săvârșirii unei fapte antisociale, nu se poate vorbi despre intrarea în sfera încălcării drepturilor personale. Să nu uităm, Codul Rutier s-a modificat, iar încălcarea anumitor reguli de circulație poate fi denunțată Poliției”, a declarat Adrian Cuculis pentru ziare.com.

Avocatul spune că o asemenea reacție trebuie să fie una proporțională.

„Totuși, trebuie amintit că o asemenea reacție trebuie să fie una proporțională, să nu incite sau să stârnească un scandal public. De asemenea, aceste încălcării ale legii trebuie raportate către autorități și nu rezolvate prin propriile puteri. Astfel, nu pot să fiu de acord cu demersul lui Tudor Chirilă decât într-o anumită limită, respectiv aceea că a filmat o anumită contravenție, în timp ce se săvârșea. Totodată, Tudor Chirilă ar fi avut mai degrabă obligația morală sau o sesizeze autorității de stat și nu să intre într-un conflict direct cu persoana respectivă”, a precizat Adrian Cuculis.

Ce a spus Tudor Chirilă despre eveniment

Tudor Chirilă a reacționat și el după eveniment pe pagina lui de Facebook.

„Poliția Locală Sector 1 nu a răspuns la patru apeluri atât pe whatsapp cât și pe fix. Înainte de filmare i-am atras atenția că se află pe trecere de pietoni, nu a părut deranjat, i-am spus că sunt locuri de parcare după colț (cu plată) dar nu a vrut să plece. Apoi l-am filmat, mi-a smuls telefonul din mână, m-a înjurat, am răspuns, am mai sunat la Poliția Locală Sector 1 din nou, fără succes.

Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna. Nu prea înțeleg rostul Poliției Locale, genul ăsta de incidente se întâmplă de sute de ori pe zi iar cetățenii sunt descurajați. Sau poate omu’ lucra la SIE și era în misiune”, a scris Tidor Chirilă pe contul lui de Facebook.

După ce totul a ajuns în spațiul public, un avocat celebru îl desființează pe Tudor Chirilă, după conflictul avut, pentru modul în care a acționat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *