Prima pagină » International » Un avion s-a prăbușit cu 62 de oameni la bord! Toți pasagerii și-au pierdut viața
Un avion s-a prăbușit cu 62 de oameni la bord! Toți pasagerii și-au pierdut viața

Un avion s-a prăbușit cu 62 de oameni la bord! Toți pasagerii și-au pierdut viața

10 aug. 2024, 11:20,
în International

Un accident aviatic tragic a avut loc vineri în Brazilia, unde un avion cu 62 de persoane la bord s-a prăbușit în apropierea orașului Vinhedo, în statul São Paulo. Din păcate, nimeni nu a supraviețuit în urma incidentului.

Aeronava implicată în tragedie era un ATR-72, operată de compania aeriană regională Voepass Linhas Aéreas. Avionul efectua un zbor intern între Cascavel, în statul Paraná, și aeroportul Guarulhos din São Paulo.

Toate cele 62 de persoane aflate la bord — 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului — au decedat. Informația a fost confirmată de postul de televiziune GloboNews și de agențiile internaționale de presă, inclusiv Reuters și BBC.

Imaginile devastatoare ale accidentului au devenit virale pe rețelele de socializare, arătând momentul în care avionul a căzut într-un grup de copaci, urmat de o coloană de fum negru. Pompierii din São Paulo au intervenit rapid, trimițând șapte echipaje la locul accidentului.

Voepass Linhas Aéreas, compania care opera avionul, este o linie regională braziliană cunoscută anterior sub numele de Passadero. Deși are o flotă de 15 aeronave ATR și deservește diverse rute interne în Brazilia, această tragedie va rămâne un moment tragic în istoria companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *