Prima pagină » Actualitate » Un avion românesc a aterizat de urgență după ce doi pakistanezi au ameninţat că vor arunca aeronava în aer – VIDEO
Un avion românesc a aterizat de urgență după ce doi pakistanezi au ameninţat că vor arunca aeronava în aer - VIDEO

Un avion românesc a aterizat de urgență după ce doi pakistanezi au ameninţat că vor arunca aeronava în aer – VIDEO

03 feb. 2022, 11:56,
BZI.ro, în Actualitate

Un incident a pus pe jar autoritățile din Ankara unde un avion românesc a aterizat de urgență după ce doi pakistanezi, aflați la bord, au amenințat că vor arunca aeronava în aer. Incidentul s-a produs într-un avion operat de Wizz Air și din fericire nimeni nu a fost rănit.

Martorii care au asistat la eveniment nu şi-au revenit nici până acum. Oamenii povestesc cum două persoane țipau în avion şi îi amenințau că îi omoară.

Doi pakistanezi au ameninţat că vor arunca aeronava în aer

Doi pakistanezi aflați într-un avion românesc au pus autoritățile de la Ankara în alertă. Vorbim despre faptul că cei doi indivizi au început să amenințe că vor arunca aeronava în aer. Martorii la incident au povestit clipele de groază prin care au trecut. Acești au relatat cum cei doi bărbaţi ţineau brichete în mână și îi amenințau. Un martor a explicat faptul că mai mulți români i-au imobilizat pe aceștia și că o persoană a făcut un atac de panică:

„Erau doi pakistanezi care spuneau «i will kill you». Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măştile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i-au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit pasagerul, conform sursei citate.

În cele din urmă, polițiștii turci au reușit să-i imobilizeze pe călătorii recalcitranți, iar aeronava și-a continuat drumul spre Dubai.

 

sursă video: GÂNDUL.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *