Prima pagină » International » Un avion de vânătoare s-a prăbuşit peste o clădire rezidențială. Doi piloți și-au pierdut viața
Un avion de vânătoare s-a prăbuşit peste o clădire rezidențială. Doi piloți și-au pierdut viața

Un avion de vânătoare s-a prăbuşit peste o clădire rezidențială. Doi piloți și-au pierdut viața

23 oct. 2022, 15:41,
în International

Un avion de vânătoare rus s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, informează agenţiile de presă internaţionale, scrie Agerpres.

Incidentul vine după ce un alt avion rusesc de luptă s-a prăbuşit la începutul săptămânii peste un bloc de locuinţe în oraşul Eisk, din sudul Rusiei, provocând incendierea decesul a cel puțin 13 persoane.

Cei doi piloţi au murit

Cei doi piloţi au murit, au anunţat oficiali ruşi, potrivit Reuters.

„Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk”, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

Potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse, este vorba de un avion de vânătoare Su-30, care s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament.

Nicio informaţie despre alte eventuale victime nu este disponibilă pentru moment.

Cetățenii mobilizați pentru război primesc beneficii fiscale

Guvernul Federației Ruse a aprobat o amânare la plata impozitelor și a ratelor la asigurare pentru cetățenii convocaţi în cadrul mobilizării parțiale, scrie Interfax, potrivit Rador.

Decretul a fost semnat de premierul rus, Mihail Mişustin.

Decizia, printre altele, se aplică şi în cazul antreprenorilor care sunt lideri și, în același timp, unici fondatori ai companiilor lor. Amânarea va fi valabilă nu numai pe toată perioada mobilizării, ci și pentru alte câteva luni de după mobilizare.

„Cetăţenilor convocaţi în cadrul mobilizării parţiale li se vor acorda amânări la plata impozitelor, taxelor şi ratelor la asigurare, iar termenele de depunere a declaraţiilor fiscale şi a rapoartelor privind deţinerea depozitelor de numerar din conturi au fost prelungite”, se menţionează pe site-ul Cabinetului rus, într-o postarea făcută sâmbăta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *