Prima pagină » International » Un avion de pasageri s-a prăbușit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane
Un avion de pasageri s-a prăbușit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane

Un avion de pasageri s-a prăbușit în statul brazilian Sao Paulo. La bord se aflau 62 de persoane

09 aug. 2024, 21:40,
în International

Un avion de pasageri s-a prăbușit vineri în statul brazilian Sao Paulo, a anunțat presa locală, transmite agenția AP, care precizează că deocamdată nu este clar câte persoane se aflau la bord. Potrivit agenției AFP, la bord se aflau 62 de persoane.

În avionul prăbușit se aflau 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului. Tragedia de vineri s-a produs la Vinhedo, a relatat postul local de televiziune GloboNews, citat de AP News.

Aeronava implicată în tragedie este un ATR-72 operat de compania Voepass Linhas Areas. Avionul zbura de la Cascavel, statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo.

Prin mai multe mesaje, serviciile de salvare din Sao Paulo au confirmat în social media prăbușirea aeronavei la Vinhedo, în statul Sao Paulo. În zonă au fost trimise mai multe echipe de salvare.

Nicio companie aeriană locală nu a raportat imediat că unul dintre avioanele sale ar fi dispărut

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări și cu fum ieșind aparent din fuselajul unui avion. Imagini suplimentare difuzate de GloboNews au arătat un avion care cobora vertical, în spirală.

Autoritatea aeroportuară braziliană Infraero nu a confirmat imediat informațiile după o solicitare din partea The Associated Press. Nicio companie aeriană locală nu a raportat imediat că unul dintre avioanele sale ar fi dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *