Prima pagină » Local » Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, la Vlădeni. Echipaje de prim ajutor, la faţa locului – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, la Vlădeni. Echipaje de prim ajutor, la faţa locului – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

28 nov. 2022, 12:10, 3 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident aviatic la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat în în satul Borșa, din comuna Vlădeni.

UPDATE 4: La locul incidentului a sosit o dubă ce a adus combustibil pentru avionul aterizat de urgență. Echipajele ISU se întorc la bază, de vreme ce nu a fost nevoie de intervenția lor.

UPDATE 3: Din informațiile furnizate de către reporterii BZI aflați la locul incidentului, se pare că este vorba despre doi cetățeni din Serbia, ce se aflau în zonă pentru a vaccina vulpi.

„Aeronava a aterizat forțat la Borșa, Vlădeni. La locul intervenției a fost trimis și un echipaj de salvare aeriană (ESA). Medicul a evaluat membrii echipajului, aceștia nu au nimic. Aeronava este în perfectă stare de funcționare”, a mai declarat la scurt timp dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

UPDATE 2: Din datele apelantului, reiese că este vorba despre 2 cetățeni străini, care nu par a avea nevoie de ingrijiri medicale.

„A fost o aterizare forțată în sat Borsa, localitatea Vlădeni. La bord se aflau două persoane – pilot și copilot. Aceștia au aterizat forțat din cauza că ramaneau fără kerosen. Nu sunt probleme medicale, dar am trimis acolo echipe medicale”, a declarat dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

UPDATE 1: Sursele spun că avionul de mici dimeniuni a aterizat forțat de fapt în satul Borșa, din comuna Vlădeni. În interiorul acestuia se aflau două persoane, de origine straină. Nu au fost rănite în urma aterizării.

ȘTIRE INIȚIALĂ: La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie.

„O aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat în comuna Movileni, localitatea Potângeni, județul Iași. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS), 1 echipaj medical de terapie intensivă mobilă (TIM), 1 echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *