Prima pagină » National » Un avion a efectuat o aterizare de urgență din cauza apariției unui șoarece, care a sărit din caserola cu mâncare a unui pasager
Un avion a efectuat o aterizare de urgență din cauza apariției unui șoarece, care a sărit din caserola cu mâncare a unui pasager

Un avion a efectuat o aterizare de urgență din cauza apariției unui șoarece, care a sărit din caserola cu mâncare a unui pasager

21 sept. 2024, 13:20,
în National

Întâmplare incredibilă în timpul unui zbor! Un avion a aterizat de urgență după ce un șoarece a sărit din caserola de mâncare a unui pasager.

Aeronava, care zbura pe ruta Oslo-Malaga, a efectuat o aterizare neprogramată la Copenhaga. Pasagerii au fost informați că există un risc de siguranță și că zborul va devia pentru a ateriza în Danemarca. Reprezentanții companiei aeriene au explicat că aceasta este procedura standard atunci când se descoperă un dăunător la bord.

Televiziunea publică norvegiană (NRK) a discutat cu un pasager al zborului operat de compania SAS, care a povestit despre incident pe Facebook. Acesta a relatat că șoarecele a sărit din mâncarea pe care o primise vecina sa de scaun, imediat ce aceasta a deschis ambalajul.

Zborul, care plecase din Oslo (Norvegia) spre Malaga (Spania), a fost nevoit să aterizeze în capitala daneză din cauza prezenței neobișnuite. Pasagerii au fost anunțați prin interfon că există „un risc de siguranță” și că avionul va devia pentru a ateriza la Copenhaga.

Un purtător de cuvânt al SAS a confirmat că aceasta este procedura obișnuită în astfel de situații. După o întârziere de două ore și jumătate, pasagerii au reușit în cele din urmă să ajungă la destinația lor din sudul Spaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024