Prima pagină » Actualitate » Un automobil Tesla a luat foc într-un garaj! Videoclipul înfricoșător a speriat mii de proprietari

Un automobil Tesla a luat foc într-un garaj! Videoclipul înfricoșător a speriat mii de proprietari

30 sept. 2024, 14:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

Un automobil Tesla a luat foc într-un garaj din Florida, inundat cu apă sărată în urma uraganului Helene, conform unui videoclip impresionant făcut public de autorități pentru a avertiza populația.

Incendiul a început sub mașina electrică și s-a răspândit rapid, cuprinzând vehiculul în mai puțin de un minut, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale garajului aglomerat, unde fumul gros a umplut rapid încăperea.

Oficialii din județul Pinellas au publicat sâmbătă videoclipul pentru a atrage atenția proprietarilor de vehicule electrice asupra măsurilor de siguranță necesare după ce uraganul a lovit părți din Florida, Carolina de Nord și alte state din sud-estul SUA.

Furtuna a făcut cel puțin 91 de victime, iar numărul acestora este așteptat să crească.

Un automobil Tesla a luat foc într-un garaj

Uraganul, cu vânturi puternice și ploi torențiale, a devastat zona, iar autoritățile se luptă să livreze apă și alte provizii în regiunile izolate de inundații. Președintele Joe Biden a descris forța uraganului drept „uimitoare” și a promis un sprijin total pentru statele afectate în timpul procesului de recuperare.

Autoritățile din Pinellas au recomandat sâmbătă proprietarilor de mașini și biciclete electrice să ia măsuri de precauție împotriva inundațiilor cu apă sărată, inclusiv să evite parcarea vehiculelor în casă sau garaj și să le mute la o distanță de cel puțin 50 de picioare de orice material inflamabil.

De asemenea, s-a recomandat ca vehiculele să fie tractate la un service pentru inspecție înainte de a fi conduse din nou după furtună.

Uraganul Helene a atins coasta Floridei joi seara, 26 septembrie, ca o furtună de categoria 4, cu vânturi de 140 mph, înainte de a afecta Georgia, Carolina și Tennessee, determinând sute de operațiuni de salvare pe apă.

Peste 2 milioane de oameni erau încă fără curent electric duminică seara, 29 septembrie.

O mie de persoane au fost date dispărute în urma uraganulu Helene

Peste 1.000 de persoane au fost date dispărute într-un județ devastat din Carolina de Nord, unde 30 de persoane au fost deja confirmate decedate după uraganul Helene, au declarat oficialii duminică.

Autoritățile din Buncombe au raportat bilanțul îngrozitor într-o întâlnire de urgență în care a anunțat adăposturi medicale de urgență și eforturile de salvare în curs în zone aproape copleșite de apele pluviale.

Ei au anunțat, de asemenea, un site web special pentru a face apel pentru ajutor pentru găsirea celor nedescoperiți – cu „până acum peste 1.000 de rapoarte”, a declarat un oficial local la întâlnirea transmisă în direct.

„Facem tot ce putem”, a spus șeriful Quentin Miller despre condițiile care fac aproape imposibilă ajungerea la cei blocați din cauza drumurilor prăbușite, a infrastructurii defectuoase și a inundațiilor larg răspândite.

Se speră că mulți dintre cei nedepistați vor fi doar cei fără electricitate.

Cu toate acestea,zona unde se află Asheville, are deja 30 din cele 36 de decese confirmate din Tar Heel State – un bilanț teribil de așteptat să crească în curând, a recunoscut guvernatorul Roy Cooper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`