Prima pagină » National » Un autobuz a luat foc pe ruta Bistrița-Slătinița. În mijlocul de transport se aflau 16 pasageri

Un autobuz a luat foc pe ruta Bistrița-Slătinița. În mijlocul de transport se aflau 16 pasageri

24 aug. 2022, 19:38,
BZI.ro, în National

Un autobuz care circula pe ruta Bistrița-Slătinița a izbucnit în flăcări. În mijlocul de transport se aflau 16 pasageri. Flăcările s-au extins cu repeziciune, astfel că autovehiculul a ars foarte repede.

Un autobuz de transport public la bordul căruia se aflau 16 persoane a fost distrus miercuri, în totalitate, în urma unui incendiu. La fața locului s-a deplasat un echipaj pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița

Şoferul şi pasagerii au ieşit nevătămați din autobuz

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, nu au fost înregistrate victime. Atât pasagerii, cât și conducătorul auto au ieșit din autobuz pe cont propriu, în siguranță.

„Cei 16 pasageri și conducătorul auto au ieșit din autobuz pe cont propriu, în siguranță. Conducatorul auto a asigurat prima intervenție cu stingătorul din dotare, dar incediul s-a extins cu repeziciune. În momentul în care pompierii au ajuns la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat, la întreg autobuzul. Incendiul a fost lichidat rapid, fără extindere la vecinănăți/pădure”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, potrivit gazetadebistrita.ro.

Pasagerii au sunat la 112

În cauză, polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cauza producerii incendiului de astăzi. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat de o problemă electrică

„Din primele date, la un autobuz condus de un bărbat de 69 de ani, din Bistrița, în timp ce efectua o cursă regulată de călători pe ruta Bistrița – Slătinița, a izbucnit un incendiu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a informat că autobuzul de transport public local a fost condus de un bărbat de 69 de ani, din Bistriţa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat de o problemă electrică la compartimentul motor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere din culpă”, a transmis Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit gazetadebistrita.ro.

SURSA FOTO: gazetadebistrita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *