Prima pagină » Local » Un ATV s-a răsturnat într-o râpă în localitatea Coropceni, din județul Iași. O femeie a fost rănită în urma accidentului – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Un ATV s-a răsturnat într-o râpă în localitatea Coropceni, din județul Iași. O femeie a fost rănită în urma accidentului – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

16 sept. 2022, 17:02,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în județul Iași. Din primele informații deținute de către reporterii Cotidianului BZI, se pare că un ATV s-a răsturnat într-o râpă, în localitatea Coropceni.

UPDATE Prof. univ.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, detalii cu privire la starea pacienților.

„Accident soț-soție pe ATV în pădure la Coropceni într-o excursie. A fost trimis un elicopter și s-a reușit extracție victimei din râpă. Drum greu accesibil, râpă adâncă de aprox 10 metri, conștientă, fractură luxație cot, contuzie coloana dorsală, contuzie forte toraco-abdominală. Preluată de ESAS ( A.D.50 ani ,). Sotul a refuzat sa fie transportat la spital, avea contuzie gleznă, el a reușit să sară de pe ATV înainte de a cădea în râpă”, a transmis Prof. univ.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

UPDATE Femeia, în vârstă de 50 de ani a fost scoasă din râpă de echipajele de intervenție.

„Persoana, femeie în vârstă de 50 de ani a fost scoasă de către echipajele de intervenție și este evaluată medical de echipajele medicale sosite la locul accidentului”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

UPDATE Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași a precizat că la locul accidentului a fost trimis și un elicopter.

„Echipajele de intervenție au ajuns la locul evenimentului, accesul către victimă este foarte dificil, aceasta este conștientă. Acțiunea este în dinamică.

La locul intervenției a fost trimis și elicopterul de salvare aeriană”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

În cadrul unei excursii organizate, un cuplu ce se afla pe un ATV s-a răsturnat într-o râpă.

„ISU Iași intervine pentru degajarea unei persoane de sex feminin răsturnată cu ATV-ul într-un șanț, la o adâncime de aproximativ 10 m, în localitatea Coropceni, jud. Iasi. La locul evenimentului se deplasează două autospeciale de intervenție și un echipaj medical de la SAJ Iași cu medic”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *