Prima pagină » Sport » Un arbitru din Iași în Liga Campionilor la futsal!

Un arbitru din Iași în Liga Campionilor la futsal!

25 oct. 2021, 02:00,
în Sport

În perioada 27 – 31 octombrie va avea loc o nouă etapă din cadrul Ligii Campionilor la fotbal în sală care se va desfășura sub forma a 8 grupe, formate fiecare din câte 4 echipe.

Vlad Ciobanu a fost delegat de UEFA să arbitreze în grupa a IV-a, una dintre cele mai echilibrate. Din această grupă fac parte campioanele Kazahstanului (Kairat), Rusiei (Tyumen), Italiei (Pesaro) și Cehiei (Plzen). Arbitrul ieșean va avea la această competiție, colegi din Spania, Grecia și Turcia. Turneul se va desfășura în Italia, la Rimini.

În cadrul mini-turneului care se va disputa în perioada 27 – 30 octombrie vor fi organizate 6 meciuri, după următorul program:

27 octombrie:

Kairat (KAZ) – Plzen (CEH), ora 18.00

Tyumen (RUS) – Pesaro (ITA), ora 21.00

28 octombrie:

Tyumen (RUS) – Kairat (KAZ), ora 18.00

Plzen (CEH) – Pesaro (ITA), ora 21.00

30 octombrie:

Plzen (CEH) – Tyumen (RUS), ora 18.00

Pesaro (ITA) – Kairat (KAZ), ora 21.00.

Kairat, campioana Kazahstanului este la cea de-a 18-a participare în această competiție, record absolut, fiind alături de Tyumen, campioana Rusiei, una dintre echipele care se vor lupta pentru cucerirea trofeului și în acest an. Campioanele Italiei și Cehiei au la rândul lor echipe foarte valoroase, având în componență mai mulți jucători care au evoluat la recent încheiatul Campionat Mondial de futsal din Lituania.

Ieșeanul Vlad Ciobanu este la acest moment cel mai bine cotat arbitru român de futsal, făcând parte din First Category. Arbitrul român a mai arbitrat în acest an meciuri din preliminariile Campionatului European din Olanda de anul viitor: Rusia – Franța și Ungaria – Kazahstan.

Cele mai bune 16 echipe se vor califica în etapa următoare a competiției, când vor fi organizate 4 grupe de elită. Câștigătoarea fiecăreia din aceste 4 grupe va obține dreptul de a evolua în Final Four-ul competiției. Etapa finală a Ligii Campionilor la futsal va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024