Prima pagină » National » Un angajat din Galați își învață colegul nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă – VIDEO
Un angajat din Galați își învață colegul nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă - VIDEO

Un angajat din Galați își învață colegul nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă – VIDEO

27 aug. 2021, 12:40,
BZI.ro, în National

În Galați un bărbat a fost filmat în timp ce își învăța colegul de muncă de origine nepaleză cum să fure de la locul de muncă.

Acest incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână la societatea care îngrijește spațiile verzi din orașul Galați. Pe filmare se vede cum un angajat de la societatea Gospodărire Urbană, a cărui datorie era să îngrijească spaţiile verzi din oraşul menționat, îi explică unui coleg de muncă de origine asiatică cum poate fura benzină de la motocoasa folosită la locul de muncă.

Lecții de furt în Galați

Bărbatul a căutat să fie cât mai explicit astfel încât colegul asiatic să înțeleagă bine procedura furatului eficient.
În timp ce transferă benzina furată în bidoane de plastic sub ochii învățăcelului, acesta afirmă:

„No problem, little benzin” este concluzia gălăţeanului.

Dialogul dintre cei doi angajați

Angajat român: No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work.

Angajat nepalez: Director, no problem?

Angajat român:You understand, speak, no work … little benzin, no problem

Angajat nepalez: You take this one home, you sell, you want more money?”

Conducerea societății Gospodăria Urbană s-a autosesizat imediat după ce a văzut imaginile și l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină. Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi”, a explicat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

O tânără s-a dat drept asistentă medicală pentru a fura bani

O tânără din Iași în vârstă de 22 de ani s-a hotărât să facă rost de niște bani dându-se drept o cunoștință a unui bătrân pe care l-a întâlnit pe stradă mințind că ar fi fost asistentă medicală și că îl poate ajuta cu probleme de sănătate pe care bătrânul le-a invocat.

Prinzând încredere în ea, bătrânul a dus-o acasă unde îi înmânează documentele medicale și cardul bancar în ideea să răsplătească bunătatea fetei, aceasta urmând să scoată câțiva bani de pe card drept recompensă.

Tânăra a fugit cu mai mulți bani însă ulterior a fost prinsă de poliție.

O clientă mustrată de angajații unui renumit magazin

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o experință șocantă. Ea fost interogată şi mustrată de angajaţii unui renumit magazin. Aceştia i-au căutat în bagaje pentru a se asigura că nu a furat nimic. Supărată de cele întâmplate, femeia a făcut o postare pe Facebook în care a povestit tot.

Ulterior, angajații au mustrat-o cu prima ocazie în care aceasta a intrat din nou în magazin, sfătuind-o ca pe viitor să nu mai publice astfel de incidente ce au legătură cu magazinul lor.

„M-am simţit absolut îngrozitor. Am condus acasă, tremurând.”, a afirmat clienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *