Prima pagină » Actualitate » Un angajat al DSP Suceava a murit infectat cu SARS-CoV-2. S-a descoperit că era vaccinat anti-COVID-19 la „chiuvetă”
Un angajat al DSP Suceava a murit infectat cu SARS-CoV-2. S-a descoperit că era vaccinat anti-COVID-19 la „chiuvetă”

Un angajat al DSP Suceava a murit infectat cu SARS-CoV-2. S-a descoperit că era vaccinat anti-COVID-19 la „chiuvetă”

19 nov. 2021, 11:15,
BZI.ro, în Actualitate

Anchetă în desfășurare la Direcția de Sănătate Publică Suceava, unde s-a descoperit că un angajat al acestora era fals vaccinat deși figura în sistem că era imunizat împotriva noului coronavirus. Acesta a murit infectat cu COVID-19.

Întreaga cercetare a pornit după ce în timpul mitingului anti-vaccin din Suceava un participant a declarat angajații DSP nu sunt vaccinați.

Un angajat DSP fals vaccinat a murit infectat cu COVID-19. Ancheta este în desfășurare

În urma unei anchete desfășurate la DSP Suceava, s-a descoperit faptul că fenomenul vaccinărilor false este prezent și în cadrul instituției. Acest lucru a pornit după ce în cadrul mitingul anti-vaccin din centrul Suceva, unui dintre participanți a afirmat faptul că până și angajații de la DSP care figurează ca vaccinați, de fapt nu sunt.

În urma acestei afirmații, s-a deschis o investigație în interior, descoperindu-se faptul că deși aceștia figurează în Registrul Electronic Naţional al Vaccinării ca ar fi imunizați, de fapt nu este adevărat. Mai mult decât atât, un angajat dintre aceștia a și murit infectat cu COVID-19.

„În urma celor afirmate la mitingul desfăşurat în municipiul Suceava în ziua de 14 noiembrei 2021 privind suspiciunea asupra vaccinări împotriva Sars-Cov2 şi a evoluţiei fulminante a pacientului C.V., angajat al DSP Suceava, Direcţia de Sănătate Publică Jud. Suceava a demarat ancheta administrativă internă în acest caz.

S-a constituit o comisie care a verificat statutul vaccinal al pacientului, modul de consemnare a datelor în Registrul Electronic Naţional al Vaccinării şi au fost cerute detalii la CNSCBT (ca administrator al registrului electronic)” a declarat Olivia Ioana Vlad, directorul DSP Suceava într-un comunicat de presă.

Dr. Emilian Imbri, despre vaccinările anti-COVID-19 false

În ceea ce privește vaccinările false, Dr. Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului „Victor Babeş”, din Bucureşti a declarat faptul că se simte dezamăgit dcă oamenii au ajuns să facă astfel de gesturi care le afectează atât sănătatea cât dar și libertatea. Această afirmație a venit după ce autoritățile au reținut mai multe persoane care fie au fat, fie au luat bani pentru certificatul verde fals, obținut fără ca persoana în cauză să fie vaccinată cu adevărat.

„Sunt atât de deziluzionat cum nu am fost toată viaţa. Vedeţi de ce întâmplă… Se prezintă zilnic imagini care zguduie pur şi simplu – mai puţin o anumită categorie care sunt ocupaţi cu alte treburi. Chiar dacă vede imaginile acelea cutremurătoare, lumea nu înţelege şi în continuare iată că în continuare vorbim de ce ar putea să scrie în certificatul verde, de ce ar putea să se întâmple dacă ne vaccinăm”, a transmis medicul Emilian Imbri.

Valeriu Gheorghiță a trimis avertisment față de cei care se obțin certificate false de vaccinare: „Toleranța față de astfel de activități este zero”

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a făcut și el afirmații în acest context, declarând că în ceea ce privește vaccinarea la chiuvetă, toleranța nu există, persoanee prinse fiind aduse să dea explicații în fața Justiției.

”Ne îngrijorează foarte mult și ne mâhnește această situație, pentru că este absolut rușinos pentru corpul medical care participă la astfel de acțiuni frauduloase și care încurajează astfel de acțiuni. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul ministru Lucian Bode legat de această temă și pot să vă garantez că în momentul de față toate structurile sunt implicate atât în identificarea celor care fac astfel de practici, cât și în derularea anchetelor pe mai departe pentru ca cei care au participat să își primească pedeapsa cuvenită. Toleranța față de astfel de activități este zero”, spune președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *