Prima pagină » Local » Un alt bărbat care a participat la bătaia de la staţia peco din Iaşi, reţinut
Un alt bărbat care a participat la bătaia de la staţia peco din Iaşi, reţinut

Un alt bărbat care a participat la bătaia de la staţia peco din Iaşi, reţinut

16 mart. 2022, 13:40,
în Local

Un alt bărbat care a participat la agresiunea fizică de la o stație peco din Iași a fost reținut pentru 24 de ore.

„Astăzi, 16 martie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au depistat și condus la cercetări cea de-a doua persoană bănuită de comiterea faptelor: un bărbat, de 56 ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.

Reamintim că în acest caz, un bărbat de 46 ani, bănuit de comiterea acelorași fapte a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă”, au transmis reprezentații IPJ Iași.

O tânară și iubitul ei au fost bătuți pentru că nu s-au așezat la coadă

În data de 9 martie 2022, doi tineri din Iași au fost bătuți la o stație de alimentare, în timp ce stăteau în coloană pentru a alimenta autoturismele. Se pare că cei doi nu și-ar fi respectat rândul și a izbucnit un conflict. În urma agresiunii, tânăra a ajuns la spital.

„Apel la 112 la Petrom, pe strada Sf. Andrei. A avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 de ani, în contextul zvonului creșterii prețului la carburant. Femeia prezintă traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei și plagă contuză parietală stângă. Femeia a fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie (Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”) Iași”, a transmis prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *