Prima pagină » Local » Un alt accident rutier la Leţcani. Carambol cu patru autoturisme implicate, pe europeană – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Un alt accident rutier la Leţcani. Carambol cu patru autoturisme implicate, pe europeană – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

07 sept. 2021, 12:09,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

În urmă cu puţin timp s-a mai produs un accident rutier în judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că un alt incident auto a avut loc în localitatea ieşeana Leţcani.

Patru autoturisme au fost implicate în coliziune.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs la 300 m distanță de primul accident de la Lețcani, unde un autoturism a intrat într-o căruță.

UPDATE: O persoană a fost rănită, în urma carambolului. Aceasta este preluată și transportată de echipajul medical la Spitalul de Neurochirurgie.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între autoturisme. Ca urmare a primului accident rutier din localitatea ieșeană Lețcani și traficului îngreunat, conducătorul TIR-ului cu numere de înmatriculare de Sibiu nu a păstrat distanța și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Cel din urma a fost împins în alte două autovehicule, fiind un carambol cu patru mașini în total.

La 300 m distanță, un alt accident rutier. Un autoturism a intrat într-o căruță

Cu puțin timp înainte de producerea carambolului a mai avut loc un alt accident rutier, tot în localitatea Lețcani. O mașină a lovit o căruță. Două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Sf. Spiridon, după ce au suferit mai multe traumatisme. Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, victimele erau conștiene. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD Iași.

Conducătorul autoturismului care a acroșat căruța a menționat faptul că înainte de depăși atelajul hipo acesta s-a asigurat și a semnalizat. Înainte cu circa 10 metri de căruță, șoferul s-a mai asigurat odată. În acel moment a observat în oglinda retrovizoare că un alt șofer efectuează manevra de depășire deși este interzis acest lucru. Pentru a-i face loc vitezomanului, șoferul a acroșat cu roata din spate căruța.

„Eu mergeam pe banda de la ax, şi un BMW tot forţa să depăşească şi am intrat pe acostament. Eram cu mult în spate căruţei cu 300 de m. Când am putut să depăşesc căruţa am semnalizat şi în maxim 10 m înainte să depăşesc m-am uitat în oglindă retrovizoare. Mă depăşea unul cu maşina albă, de pe contrasens veneau de pe ambele benzi. M-am încadrat mai lângă căruţa să-l las pe acesta să treacă şi am acroşat căruţă cu roata din spate a maşinii. Erau două persoane în căruţă. A venit SMUR-ul şi elicopterul. Bărbatul era lovit la cap şi femeia la faţă. Erau conştienţi, şi-au spus datele de identificare”, a spus şoferul care a acroşat căruţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *