Prima pagină » Titlurile zilei » Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași! Tocmai ieșise de pe poarta fabricii pe care o deținea! – FOTO, VIDEO

Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași! Tocmai ieșise de pe poarta fabricii pe care o deținea! – FOTO, VIDEO

16 iun. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași. Bărbatul abia ieșise de pe poarta fabricii când mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un TIR. Impactul a fost extrem de puternic, iar leziunile suferite i-au adus imediat moartea

Un afacerist machedon din Constanța a murit într-un accident rutier la Iași. Bărbatul deține o fabrică de produse lactate în localitatea ieșeană Miroslovești. Ieri, în jurul prânzului, Garofil Dimcea s-a urcat la volanul unei autoutilitare și a încercat să iasă din curtea fabricii Nicodan 2000 SRL. Nu s-a asigurat și a ajuns direct în fața unui TIR. Impactul a fost unul extrem de violent. Imediat martorii au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și polițiștii.

Afaceristul machedon a decedat pe loc în urma impactului. Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze

Impactul între autoutilitară și TIR a fost extrem de puternic, iar afaceristul a murit pe loc. Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă totul a fost în zadar. Martorii au precizat că impactul a fost violent.

„A vrut să iasă din curte. TIR-ul l-a luat în plin. Ce șanse să mai aibă? El avea fabrica aici… Om la locul lui. Păcatul…”, a spus un localnic.

Ieri, circulația în zonă a fost blocată o perioadă, iar mai bine de o oră s-a circulat cu dificultate, asta până când carosabilul a fost eliberat.

Polițiștii din Iași au deschis o anchetă în cazul accidentului în care a fost implicat afaceristul machedon

Polițiștii din Iași au deschis în acest caz o anchetă în cazul acestui accident rutier.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele cercetări a rezultat faptul că șoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu un autocamion. Șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate camionului care circula în mod regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul șoferului autoutilitarei. A fost testat alcoolscopic șoferul autocamionului, iar rezultatul a fost negativ. În speță s-a deshis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

Trupul afaceristului a fost transportat al Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie

Trupul afaceristului machedon a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Apropiații bărbatului spun că acesta avea ceva probleme de sănătate și încă nu înțeleg dacă accidentul s-a produs pe fondul acestor probleme sau din neatenție. Garofil Dimcea avea 69 de ani.

„El avea ceva probleme cu inima. Nu știu exact ce. Trebuia să ia tratament. Nu știu dacă accidentul s-a produs din cauză că i s-a făcut rău sau dacă nu a fost atent „, a spus un apropiat de-al bărbatului.

Vestea morții afaceristului machedon a căzut ca un trăznet peste întreaga comunitate

Pentru întreaga comunitate, moartea afaceristului a căzut ca un trăznet. Nimeni nu s-a așteptat ca Dimcea să aibă parte de un asemenea sfârșit. Toată comunitatea îl cunoștea.

„Firma lui aduna lapte de prin toată zona asta. Făcea produse lactate. Vindea prin toată țara din câte știu. El, de loc, nu e de aici. A venit de vreo 20 de ani sau poate mai bine de atât. Era căsătorit, are copii… Dumnezeu să îl ierte!”, a completat un localnic din Miroslovești.

În urma probelor biologice recoltate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași se va stabili dacă afaceristul machedon mort în accidentul rutier de la Iași se afla sub influența băuturilor alcoolice. Localnicii spun că afaceristul machedon mai consuma alcool, însă nu și când se afla la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *