Prima pagină » Titlurile zilei » Un afacerist ieşean a vrut să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun! Beniamim Moisa: „Plănuisem să o cer chiar în dimineața nunții. Dacă zicea «da», o și îmbrăcam în mireasă” – FOTO

Un afacerist ieşean a vrut să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun! Beniamim Moisa: „Plănuisem să o cer chiar în dimineața nunții. Dacă zicea «da», o și îmbrăcam în mireasă” – FOTO

11 sept. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Beniamin Moisa (24 de ani) şi Ioana Cazacu (22 de ani) formează un cuplu de circa un an. Miercuri, 6 septembrie 2023, tânărul afacerist și-a făcut curaj și și-a cerut iubita de soție. Deși plănuia să o ceară chiar în dimineața nunții, într-un mod ieșit din comun, logodna a avut loc ceva mai devreme, într-un local din Istanbul.

Beniamin Moisa este originar din Erbiceni, județul Iași. După ce a terminat studiile liceale, tânărul a plecat în Londra, la fratele său mai mare, unde a pus bazele unor afaceri de succes în domeniul construcțiilor și imobiliarelor. Acesta a participat la mai multe emisiuni şi podcasturi şi este extrem de cunoscut în mediul online.

Beniamin și Ioana s-au cunoscut în București, când Ioana, care este jurnalistă, i-a luat un interviu celui cu care urma mai apoi să aibă o relație de iubire. Între cei doi tineri au urmat câteva luni de tatonare. Acum, Beniamin și Ioana formează un cuplu extrem de frumos, iar peste câteva zile urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

o imagine de la logodna

Miercuri, 6 septembrie 2023, tânărul afacerist și-a făcut curaj și și-a cerut iubita de soție

Beniamin Moisa a vrut să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun

 o imagine cu Beniamin și Ioana

Beniamin și Ioana s-au cunoscut în București, când Ioana, care este jurnalistă, i-a luat un interviu celui cu care urma mai apoi să aibă o relație de iubire

Miercuri, 6 septembrie, Beniamin și-a făcut curaj și a pus cea mai importată întrebare din viața sa. Deși plănuia să o ceară pe Ioana de soție chiar în ziua nunții, Beniamin a făcut cererea în căsătorie ceva mai devreme.

„Plănuiam să o cer de soție în Capadoccia, să fie ceva deosebit, dar nu am mai avut timp, pentru că trebuia să ne facem analizele pentru cununia civilă. Așa că am cerut-o în Istanbul, pe Bosfor, a fost frumos. Nu s-a așteptat, ea credea că nu o mai cer. Inițial plănuisem să o cer în dimineața nunții. Dacă zicea «da», o și îmbrăcam în mireasă, ar fi fost chiar ceva ieșit din comun”, a declarat Beniamin Moisa.

Deși nu plănuia să se căsătorească atât de repede, Ioana l-a convins că este femeia alături de care să-și petreacă tot restul vieții.

„Eu nu plănuiam să mă căsătoresc până la 30 de ani, dar Ioana mi-a fost alături în niște perioade foarte grele, mi-a demonstrat că mă iubește, este o fată deosebită, nu doar că este frumoasă”, a mărturisit Beniamin.

o imagine cu Beniamin și Ioana

Deși nu plănuia să se căsătorească atât de repede, Ioana l-a convins că este femeia alături de care să-și petreacă tot restul vieții

Beniamin Moisa: „În cele mai grele momente din viața mea, mi-am cunoscut viitoarea soție”

o imagine cu Beniamin și Ioana

Acum, Beniamin și Ioana formează un cuplu extrem de frumos, iar peste câteva zile urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu

Beniamin Moisa a dorit să împărtășească acest moment important din viață și cu următorii săi de pe rețelele de socializare. Într-un mesaj emoționant, tânărul a mărturisit că Ioana i-a fost aproape și l-a susținut în cele mai grele momente, demonstrând cât de mult îl iubește.

„În urmă cu doi ani spuneam într-un interviu: «Succesul adevărat este să ai o familie fericită și să fii iubit de Dumnezeu». Astăzi îmi îndeplinesc acest vis. După aproape un an de absență de pe platformele de social media și nu numai, am decis să împărtășesc acest eveniment important din viața mea. În cele mai grele momente din viața mea mi-am cunoscut viitoare soție, și fiindcă mi-a fost alături când mulți au aruncat cu pietre în mine, m-a sprijinit chiar și în eșecurile mele, am decis să-i ofer fericirea. «Așa că nu mai sunt doi, sunt un singur trup. Deci ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă Matei 19:6»”, a scris Beniamin într-o postare pe contul său de Instagram.

Chiar dacă nu a reușit să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun, așa cum plănuia, logodna a fost specială și încărcată de emoție.

Comentarii
  • Iarasi cordaciul asta mincinos, antreprenorul cajbec, pacaliciul .
    Verificati si singuri ce firma vai de viata lor au fratii caranel antreprenorii de succes 🤣🤣🤣

  • Astai știre bai panaramelor?

  • Acum, o noua etapa in „evolutia personala” a pacaliciului antreprenor: casatoria. Pentru ca i-au murit laudatorii iar pe retelele de socializare ar fi pus la punct de i-ar zbura fulgii, isi spune telenovela in presa platita. Viitoarea mireasa este deja in colectia lui de bunuri personale, asteptam etapa urmatoare. De fapt, nu asteptam nimic dar va avea grija sa aflam. Romania educata!

  • Cocalari, needucati, grotescul, primate cu fruntea lată de un deget , asta promovati!!!Păcat! …pe cine intereseaza?….auzi..capadocia! Ptiu! Merg sa vomit!

  • Care “cele mai dificile momente din viața lui “ că acum vreo doi ani bubuia pe la televiziuni și show-uri cu cel mai tînar milionar afacerist la Londra și alte vrăjeli mincinoase !, cu firma de construcție a lui frate-su , oricine poate verifica acum firma CIVCONS din Anglia condusă in trecut de Tudor Moisa , declarația de profit anual in August 2022 a fost de vreo 1700 lire cu asseturi de o suta si ceva de mii de lire ! Restul e vrăjeala și mangleală , Beniamin a avut de adolscent o înclinație spre combinații murdare , șarlatanie si probleme cu legile

  • Față de coor, ghiul pe mână, o labă protectoare pe sirena de lângă el…omul e obișnuit cu proprietatea, stai să vezi ce castane își ia buzata dacă aruncă ochiul la alt prohab…

  • Cine e chinuitul ăsta, de ce îl dați la ziar ? De ce nu apare la TV erbiceni sau in Erbiceni Times ?

  • zi cati bani ai luat pe stirea asta total neinteresanta!!!

  • Ioana Narcisa Pungă, (femeie di afaceri)

    E cel mai frumos bărbat din Moldova! Cine râde de el si zice ca are cuculețu’ mic să stie ca are nevasta urată si ră..pă..noasâ!
    E cel mai frumi băiat, voi panarame mici nu o sa aveți asa ceva niciodată, el e cel mai dorit barbat sau soț din oras.
    Voi fete dragi, duceți-vă la barbatul vostru urât si chel cu burtă lăsată 🥸

    Nu aveți voi stofă de așa baiat, voi o sa aveți soți urâți si o sa faceți copii mult mai urâti, care or sa stea cu voi pană la 50 ani pentru ca nimeni nu o sa vrea sa se insoare cu asa specimene👽👺👹

  • Milionarul pinochio cu iubi în poză și ghiul de sărac pe deget pozînduse în autobuz ! Că atîta a putut !, so ducă cu autobuzul

  • Ferească Dumnezeu, era să-mi se crape ecranul la laptop când am dat pe mutrele lor. Cocălari & pițipoance sadea, iese fum din microprocesor dacă mai insist. Cine are nevoie de așa ceva ? Bănuiesc o cabală între pițiponc – pițipoancă – autoarea articolului, care au nume specifice unei zone periferice. Ăștia au ceva în comun, probabil niscai rapăn de oaie din zona Ierbiceni – Podul Leloaiei, asezonată cu transpirație de paysanne slinos și parfumat din abundență.

  • Crapati de invidie, aveți motive. Frumoși , deștepți și cu bani, Succes!!! Lăsați rapanosii sa comenteze la gard.

  • Vlad Steclaru

    afaceristu pulii

  • Vlad Steclaru

    afaceristu pul ii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *