Prima pagină » International » Un adolescent de 13 ani a fost împușcat mortal de către polițiști! Copilul fugea de autorități cu un pistol de jucărie în mână
Un adolescent de 13 ani a fost împușcat mortal de către polițiști! Copilul fugea de autorități cu un pistol de jucărie în mână

Un adolescent de 13 ani a fost împușcat mortal de către polițiști! Copilul fugea de autorități cu un pistol de jucărie în mână

30 iun. 2024, 22:00,
BZI.ro, în International

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, a murit după ce a fost împușcat de polițiști! Totul s-a întâmplat în New York. Primele informații arată că băiatul fugea de oamenii legii cu un pistol de jucărie în mână.

Un adolescent de 13 ani din New York a fost ucis într-un incident tragic în timp ce fugea de polițiști cu o replică de pistol în mână. Evenimentul a avut loc vineri noapte în Utica, după ce tânărul și un alt minor au fost opriți pentru interogare în legătură cu jafuri recente.

Adolescent de 13 ani, mort după ce a fost împușcat de polițiști

Potrivit șefului poliției din Utica, Mark Williams, Nyah Mway a încercat să scape în timpul interogatoriului, iar unul dintre polițiști a observat ceea ce părea a fi o armă de foc și a deschis focul. Tânărul a fost lovit în piept și, deși a primit prim ajutor la fața locului, a decedat mai târziu la spital.

Înregistrările de pe camerele de corp ale polițiștilor, făcute publice ulterior, au arătat că Nyah Mway fugea cu o replică de pistol Glock-17, ce trăgea doar cu bile de plastic. Ofițerii implicați au susținut că au crezut inițial că arma era reală, luând decizia de a trage în contextul unei situații tensionate și rapide.

Românul de 26 de ani, împușcat de polițiștii din Viena, își anunțase crima într-un videoclip

Un incident tragic a șocat Viena, unde un român de 26 de ani și-a ucis colega de apartament cu un topor și a ieșit pe străzi acoperit de sânge. În fața polițiștilor, a fost nevoie de tragerea mai multor focuri pentru a-l opri.

Eduard, care a avut în trecut probleme de sănătate mentală, inclusiv tentative de suicid în 2020 și o fugă dintr-o clinică în 2023, a șocat comunitatea prin violența sa extremă. Tânărul și-a atacat colega de apartament cu multiple lovituri fatale într-un act de brutalitate fără precedent.

După crimă, Eduard a postat un videoclip pe rețelele sociale în care și-a mărturisit fără ezitare faptele și a transmis un mesaj tulburător. Conform publicației germane Bild, înregistrarea a fost făcută cu aproximativ 24 de ore înainte ca poliția să intervină și să-l oprească definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *