Prima pagină » National » Un administrator la o firma de jocuri de noroc este cercetat pentru frauda de 184.000 de euro
Un administrator la o firma de jocuri de noroc este cercetat pentru frauda de 184.000 de euro

Un administrator la o firma de jocuri de noroc este cercetat pentru frauda de 184.000 de euro

17 oct. 2011, 15:08,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:246711;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Liviu Petrina, administrator al unei firme ce are ca activitate jocurile de noroc, a fost deferit justitiei pentru ca nu a platit taxele si impozitele catre stat, el fiind acuzat de o frauda de 184.000 de euro, potrivit Mediafax.
Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea au dispus, astazi, trimiterea in judecata a lui lui Liviu Petrina, pentru evaziune fiscala.
Potrivit Parchetului, in perioada ianuarie – septembrie 2010, Petrina, in calitate de administrator al unei societati comerciale (ce avea ca obiect principal de activitate jocurile de noroc) a retinut fara a vira in termenul legal, de 30 de zile, de la scadenta sume reprezentand impozite si contributii sociale cu retinere la sursa.
Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este in cuantum de 791.620 de lei (184.000 de euro). În vederea recuperarii prejudiciului, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumei de 55.000 de lei depusa de inculpat.
Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Buftea.
Liviu Petrina detine firma Superbet Betting & Gaming impreuna cu Augusta Valeria Dragic. Ddragic are peste 95% din actiuni, iar Liviu Petrina aproape 5% din titluri.
Superbet a dezvoltat in mai putin de un an o retea de 70 de agentii. În locatiile Superbet, clientii au acces la pariuri sportive, curse de caini si aparate de joc.
Firma semnase un contract pentru a fi sponsorul oficial al echipei de fotbal Rapid, in baza unui contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Societatea a intrat in insolventa anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *