Prima pagină » Razboi în Ucraina » Un actor ucrainean și-a dat viața pentru a proteja copiii din adăpost. Povestea bărbatului care a murit în bombardamentele din Irpin
Un actor ucrainean și-a dat viața pentru a proteja copiii din adăpost. Povestea bărbatului care a murit în bombardamentele din Irpin

Un actor ucrainean și-a dat viața pentru a proteja copiii din adăpost. Povestea bărbatului care a murit în bombardamentele din Irpin

08 mart. 2022, 23:58,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Duminică, 6 martie, au început bombardamentele în orașul Irpin. Soldații ruși au atacat în direcția civililor. Ocupanții au început să tragă, în vreme ce oamenii au început să se ascundă, printre ei fiind mulți copii și bătrâni.

Printre victimele bombardamentelor se află și actorul ucrainean Pasha Li, care a murit în acea zi nefericită, în timp ce proteja câțiva copii aflați la adăpost. Prietena sa, cântăreața Kamaliya a povestit cum s-a întâmplat.

Potrivit acesteia, în timpul bombardamentului, Pașa și-a scos vesta antiglonț și a acoperit copiii cu ea. Drept urmare, el a fost grav rănit, iar moderatorul acestuia, Dmitri, care se află acum în spital, a fost și el rănit.

„Moderatorul meu Dima a fost rănit grav în stomac, spate, glonțul i-a trecut prin ambele picioare! Împreună cu Pașa Li, au servit în același batalion. Ambii au fost grav răniți în timpul evacuării oamenilor dintr-o casă în incendiu din orașul Irpin.

Și-au scos vestele antiglonț și le-au folosit pentru a proteja copii din adăpost. Toți cei 9 copii au fost salvați! Din păcate, Pașa Li nu a putut fi salvat… Slavă eroilor noștri ucraineni”, a spus Kamaliya, potrivit Unian.

Avea 33 de ani. Lee se înrolase în Forțele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene după invazia trupelor ruse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *