Prima pagină » Eveniment-Social » Un actor din renumitul serial „Stranger Things” vine la Iași. Nikola Djuricko este invitat la Comic Con – FOTO

Un actor din renumitul serial „Stranger Things” vine la Iași. Nikola Djuricko este invitat la Comic Con – FOTO

16 iun. 2023, 02:00,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

Actorul Nikola Djuricko, cunoscut pentru rolul lui Yuri Ismaylov din renumitul serial „Stranger Things”, vine la prima ediție Comic Con ce va avea loc la Iași, în perioada 25-27 august, în zona Palas

Cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei ce este dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay, și nu numai, Comic Con România, sărbătorește 10 ani, prilej cu care își extinde universul fantastic și în capitala Moldovei, la Iași.

Un actor din renumitul serial „Stranger Things” vine la Comic Con Iași

o poză cu trei actori din Stranger-Things

Comic Con este cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, dedicat pasionaților de filme, benzi desenate, gaming și cosplay

Nikola Djuricko, cunoscut pentru rolul lui Yuri Ismaylov din renumitul serial „Stranger Things”, este de origine sârbă, și-a făcut debutul încă din 1989, iar de atunci a adunat în cariera sa numeroase producții locale în special. Nikola a interpretat personaje și în seriale precum Informer, Legends, For All Mankind și, desigur, Stranger Things, una dintre cele mai de succes producții Netflix, care a atras un număr record de vizitatori pe platformă.

Comic Con este cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei, dedicat pasionaților de filme, benzi desenate, gaming și cosplay. Comic Con România sărbătorește 10 ani, prilej cu care își extinde universul minunat și în capitala Moldovei, la Iași. Comic Con are loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuți artiști internaționali, iar peste 700 de jucători profesioniști din 120 de țări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfășoară între 24 august și 3 septembrie.

Iată ce actori vor mai fi prezenți în cadrul evenimentului Comic Con Iași

o poză cu actorul Nikola Djuricko

Nikola Djuricko este un actor de origine sârbă, iar acesta și-a făcut debutul încă din 1989

Nikola Djuricko se alătură, astfel, lui Henry Ian Cusick, din renumitele seriale „Lost” și „The 100”. Asemenea, Sebastian Roche din serialele „Supernatural”, „The Vampire Diaries” și „The Original”. Luka Peros din „La Casa de Papel” este și el pe lista de actori invitați anul acesta la Comic Con Iași.

„În weekendul 19-21 mai, peste 53.000 de oameni s-au bucurat la București de universul Comic Con care va ajunge în curând și la Iași. Vizitatorii vor avea parte de numeroase atracții și surprize, dintre care amintim standuri cu produse inspirate din pop culture, artiști care își vor expune lucrările originale pe Aleea Artiștilor, posibilitatea de a experimenta jocuri video de ultimă generație sau parada cosplay care va cuprinde multe dintre personajele lor preferate.

Comic Con are loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuți artiști internaționali și peste 700 de jucători profesioniști din 120 de țări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfășoară între 24 august și 3 septembrie”, declară Andra Vasile, East European Comic Con – PR.

„Stranger Things” este un serial american de televiziune științifico-fantastică, creat, scris, regizat și produs co-executiv de Frații Duffer, precum și produs co-executiv de Shawn Levy și Dan Cohen. Yuri Ismaylov interpretat de Nikola Djuricko, este un personaj ce își face apariția în cel de-al patrulea sezon din „Stranger Things”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`