Prima pagină » Titlurile zilei » Un actor cunoscut în toată România s-a căsătorit în weekend, la Iași! Jador a fost invitatul special, iar nunta a fost ca între vedete – FOTO/VIDEO

Un actor cunoscut în toată România s-a căsătorit în weekend, la Iași! Jador a fost invitatul special, iar nunta a fost ca între vedete – FOTO/VIDEO

13 iun. 2023, 02:00, 8 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Titlurile zilei

Petronel Gongeanu, un actor cunoscut deja în toată România datorită rolului pe care îl joacă în serialul „Moldovenii”, s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii sale, Diana. Nunta a avut loc la Iași și a fost extrem de extravagantă, printre invitați numărându-se și vedete

Petronel Gongeanu, unul dintre băieții de la „3 Chestii”, și-a pus pirostriile. Tânărul s-a căsătorit în weekend cu iubita sa, Diana Pop, cu care are o relație de 11 ani. Cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă joi, 8 iunie 2023. Cu acest prilej, Petronel și Diana și-au dorit să aibă alături doar familiile, colegii și câțiva prieteni apropiați.

 o imagine cu Petronel si Diana

Cei doi îndrăgostiți au spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă în data de joi, 8 iunie 2023

Petronel Gongeanu s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii sale

o imagine de la nunta

Pentru petrecere, tinerii însurăței au ales restaurantul La Castel

Duminică, 11 iunie 2023, Petronel Gongeanu și Diana Pop și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi îndrăgostiți au decis ca ceremonia religioasă și petrecerea să aibă loc neapărat pe 11 iunie, deoarece ei sunt împreună de 11 ani și au vrut ca data aleasă să aibă o dublă însemnătate.

„Puțini oameni știu că jumătatea mea adevărată a fost mereu Diana. 11 ani împreună, iar astăzi, pe 11 iunie, ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu. Te iubesc, draga mea soție”, a postat Petronel Gongeanu pe rețelele sociale.

Pentru petrecere, tinerii însurăței au ales restaurantul La Castel. Sala în care și-au petrecut cea mai frumoasă noapte din viața lor a fost desprinsă parcă din basme, decorul fiind unul extrem de elegant, în nuanțe de alb, auriu și verde. Mesele invitaților au fost înfrumusețate de aranjamente din flori artificiale, iar decorul pentru prezidiu a fost ceva mai special, aranjamentele fiind din flori naturale.  Pentru a se asigura că invitații se vor distra pe cinste și vor rămâne cu amintiri frumoase, miri le-au pus la dispoziție o oglindă foto și o platformă video 360 de grade. Noviss Band Iași s-a ocupat să mențină distracția și buna dispoziție a invitaților.

Mirii au strălucit în cea mai frumoasă zi din viața lor

 o imagine de la nunta

În ceea mai frumoasă zi a vieții lor, cei doi miri au ales să fie extrem de eleganți

Petronel și Diana au avut o nuntă ca între vedete. Pe lângă actorii din serialul „Moldovenii”, în care Petronel Gongeanu interpretează rolul pădurarului Mitică, invitate au fost și persoane din showbiz-ul românesc, precum Antonio Pican și Jador care, spre încântarea nuntașilor, a avut și un moment artistic.

În ceea mai frumoasă zi a vieții lor, cei doi miri au ales să fie extrem de eleganți. Petronel Gongeanu a decis ca în ziua cea mare să poarte un costum nonconformist. Tânărul a optat pentru pantaloni negri cu o dungă albă pe lateral. Sacoul a atras cu siguranță privirile tuturor nuntașilor, deoarece a avut o parte albă și una neagră. La acest costum, Petronel a ales să asorteze o cămașă albă și un papion negru cu alb.

Nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos, aceasta a ales pentru ziua cea mare o rochie elegantă, cu umerii goi, la care, în mod neașteptat, a asortat o pereche de bascheți albi. În ceea ce privește coafura, tânăra a optat pentru un coc lejer, care să-i pună în evidență frumusețea.

@delianistorplanner Felicitari, dragilor ❤️❤️❤️ @Gongeanu Petronel @3Chestii #delianistorplanner #nuntaperfecta #nuntaromania #wedding2023 #grandeventsiasi #organizareevenimente #eventplanner #weddingplanning #weddingday #planner #organizatornunta #mireasa #wedding #nunta #weddingplannerromania #tips #bride #mire ♬ Feeling Good (Cover) – HAWK. & Mister Ruiz & ZHIKO

Comentarii
  • N am auzit de acest actor…

  • Nimeni n-a auzit

  • Mare actor …

  • ce i asta ???actor?>

  • Actor? Documentati-va baieti, aveti surse eronate.

  • Cine naiba e asta? Si cine plm e jador?! E grav daca n-am auzit de ei?

  • Un mire din Iasi

    Un sfat pentru fericitul mire! Te rog din suflet ca sa ceri de la cameramanul de la nunta toata filmarea, adica filmarea bruta/raw la fel si fotografiile sa fie tot in format raw,…ca el o sa.ti dea filmarea editata max 2-3ore si poze in format jpeg. De ce spun asta?!? Pe mine nu m-a invatat nimeni si am patit-o la nunta mea; am vorbit pentru 5 – 6 ore filmare la rezolutie 4K UHD dar am primit 3 ore filmare full hd 1080p iar la poze la fel, trebuia sa primesc si pozele brute peste 5000 (asa zice el ca face la fiecare nunta) dar am primit 800 de poze jpeg…cica atatea raman dupa editare. Greseala mea a fost ca nu am trecut in contract cate ore de filmare primesc, la ce rezolutie, cate poze primesc la final si m-am lasat „aburit” de cameraman. P.S: Dragi viitori miri din Iasi, daca semnati cu un videograf /fotograf de nunta cereti bon fiscal si contract legalizat unde treceti exact numarul de ore pe care le primiti, NU acceptati gen „filmare 4 K nelimitata” iar fotografiile sa fie in format raw + jpeg…iar toti banii sa fie dati la vizionarea materialelor editate, NU dimineata dupa nunta sau la predarea filmarii ! Casa de Piatra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *