Prima pagină » Actualitate » Umilință maximă pentru România! Premierul PSD, Marcel Ciolacu, la coadă la Ambasada SUA la București – VIDEO

Umilință maximă pentru România! Premierul PSD, Marcel Ciolacu, la coadă la Ambasada SUA la București – VIDEO

06 feb. 2024, 14:19, 8 ,
BZI.ro, în Actualitate

Este absolut umilitor să vedem cu ciumă roșie PSD prin reprezentantul Marcel Ciolacu se așază la coadă la Ambasada SUA la București pentru a obține viza. Este ireal cum ne tratează ”partenerul strategic” și cum românii suportă acest lucru.

Vloggerul Bogdan Dumitru a vorbit despre umilința la care a fost supus premierul Marcel Ciolacu, dar și despre faptul că PSD-istul a cheltuit sute de mii de euro pentru vizita în SUA unde nu a fost primit de nimeni important.

Premierul PSD, Marcel Ciolacu, la coadă la Ambasada SUA la București

Marcel Ciolacu s-a prezentat la Ambasada SUA la București unde a obținut viza necesară intrării pe teritoriul statului anterior menționat. Premierul PSD-ist s-a și lăudat cu faptul că a stat la rând la viză, asta în condițiile în care România este partener strategic al SUA:

” M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.

Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru Statele Unite ale Americii.

Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți #condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!” a explicat Marcel Ciolacu în postare

Vloggerul Bogdan Dumitru: ” Incredibil cât de penibilă și umilitoare este poza”

Într-o postare publicată pe rețeaua TikTok, vloggerul Bogdan Dumitru are o reacție. Acesta consideră că poza este atât de umilitoare în contextul în care UŞA este partenerul strategic dar ne tratează ca pe sclavi. Ba mai mult, Ciolacu ar fi trebuie să nu se umilească în așa mod, mai ales că a cheltuit sute de mii de dolari mergând la Washington fără a se întâlni cu persoane importante:

Uitați-vă la poza asta! Este maximul, maximul penibilului Guvernului Ciolacu. Noi suntem făcuți să stăm la rând, să stăm la coadă. Deci, poză mai penibilă ca aceasta în care Ciolacu a venit la împărăție să-și primească viză, să se poată ducă în America, să cerșească atenție de la Biden nu există. Nu există așa ceva. A plătit peste 300.000 de dolari pe toată excursia asta, nu a fost primit de nimeni, dar s-a dus la Ambasada Americii să-și ia viza Păi nea Ciolacu, păi partenerul nostru strategic SUA căruia noi îi plătim salariile și tot ce înseamnă cheltuieli la toate bazele NATO care sunt în România, atât au putut să facă, bre, pentru matale?

O poză la geam cu o viză în mână? Nu aș fi postat poza asta niciodată, nu aș fi lăsat pe nimeni să îmi facă o poză când stau la gemuleț, ditamai prim-ministru, omul care are țara așezată strategic pentru partenerul american… Să-mi primesc viză, să pot să mă duc la licurici și să mă umilesc acolo și să dau din coadă. Nea Ciolacu, rușine bă, rușine bă băiatule. Sunt foarte curios, am văzut niște calcule pe net, dar ar trebui făcute de un economis, de cineva… Să vedem și noi care este suma exactă pe care o plătește România tuturor bazelor americane de pe teritoriul României, să o facem factură, să o trimitem la licurici la Washington și să o deconteze. Pentru că noi suntem fix asta, niște sclaveți care dăm din coadă și așteptăm la gemuleț să primim viza să putem să circulăm. Rușine nea Ciolacu! După poza asta aș fi plecat acasă la Buzău. Încredibil cât de penibilă este poza asta.” a vorbit Bogdan Dumitru.

Comentarii
  • trebuia sa vina agramatu sa fure o poza cu el la fel ca cu papa

  • Nu este o rusine, este un lucru normal. Ce daca e PM, trebuie sa intre in fata? Va mai amintiti ce tam tam a fost cu Tariceanu care a intrat in fata la nu mai stiu ce? Nu in asta consta umilirea Romaniei de asa zisul partener strategic; nu e nici un partener. Partener = egal, ori noi nu suntem egali cu americanii, suntem supusii lor.

  • Cica e mai ok sa stai la coada la americani, decat la rusi. Pentru ca nu-i asa, conteaza pe a cui i-o sugi…

  • Colacu se pregateste sa fuga in america ,stie el ce inchisoare il asteapta.. Sa nu uitam ca Psd este partid sovietic ,este fostul Fsn a lui tatuca Iliescu cu inalte studii la Moscova si care a pregatit revolutia inca din 1985 impreuna cu rusii. Fsn , actualul Psd era constituit inca din 1985 cu acceptul rusilor, in 1989 era totul deja constituit ca la carte. Daca aveti argumente va rog sa ma contraziceti.

  • sta degeaba. sa i se dea un mop

  • Daca ia un shut in kur Colacu pica cel putin vreo 100 de interlopi renumiti din mafia lui Ciolacu care fac afaceri murdare cu banul public si sunt protejati de Colacu. Un parsiv asta este Colacu un interlop ,un nimeni care din cioban a trecut la psd prin verigi murdare
    si iohannis alt prost l- a pus premier in bataie de joc de poporul roman. Pui premier un analfabet, un interlop,un mafiot? 2 prosti,tradatori de tara ,2 puscariasi sa imparta aceeasi celula pe viata nemernicii!!!

  • Kokalar Ceauseshcu

    Mitocanul de vlogger se pare că nu a fost într-o țară civilizată până acum. Rușine ziarului că a prezentat așa o știre de fantastică drept dezonorantă pentru PM și toți gușterii s-au apucat să o comenteze tendențios. Cum a spus Gheorghe Dinică = țară mică, oameni mici

  • Gogu Oftalmologu

    Nu-l vad deloc umilit pe Ciolan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *