Prima pagină » National » Ultimul trend la botez: Bebeluşul culcat pe un pat de bancnote
Ultimul trend la botez: Bebeluşul culcat pe un pat de bancnote

Ultimul trend la botez: Bebeluşul culcat pe un pat de bancnote

18 iul. 2022, 14:11, 1 ,
BZI.ro, în National

Botezul unui bebeluş dintr-o familie de romi a ajuns viral pe reţelele de socializare, după ce a fost filmat stând pe un pat de bancnote. Astfel ca lei românești, lire sterline, dar și ceva euro au tapat legănul micuțului Aian, iar imaginile au fost postate pe Tik Tok.

Curioșii îl pot vedea pe micuțul Aian cum doarme, nepăsător, în culcușul sau comfortabil de bancnote.

În timp ce copilul doarme, o femeie îi aranjează teancurile de bancnote în jur

Imagini de la botezul unui bebeluș culcat pe un pat de bancnote

O familie de etnie romă a devenit virală pe rețelelele de socializare cu clipurile postate de la botezul bebelușului Edward Ayan Ahmet în vârstă de o lună. Iar acest lucru nu se datorează vreunui spectacol ieșit din comun sau pentru că cine știe ce manelist celebru i-ar fi cântat micuțului câtece de leagăn sau de noroc în viaţă. Motivul este unul mult mai uluitor.

Botezul bebeluşului Edward Ayan va rămâne în istoria Tik-Tokului deoarece părinții au ales să-l culce pe un pat format din bancnote. Teancuri de lei românești, multe lire sterline și, ceva mai puține bancnote de 50 de euro au fost aşezate de jur-împrejurul copilului.

În videoclip se poate observa bebelușul ce doarme liniștit, deloc impresionat de averea din jurul său. În timp ce copilul doarme, o femeie îi aranjează teancurile de bancnote în jur, iar pe fundal se aude o voce bărbătească ce cântă, pe un ton scăzut, ca să nu-l deranjeze pe cel mic, „Mulți ani trăiască”.

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat pe Tik Tok, imediat ce au apărut imaginile tinerii romi. În vreme ce unii, au urât de bine familiei, dorindu-i celui mic să aibă parte de cel puțin tot atâtea bancnote și atunci când va fi mai mare, alții mai cârcotași au ridiculizat acest spectacol. Iar alții, mai puțini, e drept s-au arătat oripilați „de ceea ce au putut să-i facă niște părinți unui biet copil”.

Cu toate acestea, în doar trei zile, filmarea a strâns în jur de 400.000 de vizualizări, iar acesta este doar începutul. .

„S-or duce generații după generații și noi tot proști înghesuiți”, a comentat un internaut.

„Din banii ăia ați putea da și unui copil de la Budimex. Sunt sigură că are mai mare nevoie de ei”, a comentat o altă tânără.

@edward.ayan.ahmety130622 La mulți ani baiatu meu scump ai împlinit 1 luna te iubim mult 🧿#meu😘❤️🧿❤️🤩👏 #foryoupage❤️🤫 ♬ sunet original – 💚🥀ىشجسهزخىش🥀💚

Bărbat infidel, viral pe Tik Tok

Într-un alt context, amintim de cazul prezentat anul trecut, unde Jade Hik, așa cum se numește blonda înșelată pe TikTok, a mărturisit că ea și fostul iubit erau împreună de un an și jumătate, iar în ultimele luni au apărut  numeroase lucruri “toxice” în relația lor.

“Abia am vorbit, el a dormit pe canapea”, a explicat femeia.

Aceasta până într-o zi când a descoperit că bărbatul trimite de mai multe ori pe zi mesaje unui număr despre care a aflat că aparține fostei partenere a acestuia. Ca să îl testeze pe cel care, oficial, îi era încă iubit, tânăra a rugat un prieten să îi trimită un SMS ca să vadă dacă e dispus sau nu să aibă o aventură. Tânărul a picat imediat în capcana întinsă de blondă și a acceptat să se întâlnească cu prietena lui Jade… însă, surpriză, la ușa camerei de hotel pe care a rezervat-o nu i-a bătut amanta, ci “socrul”!

Totodată, și botezul unui bebeluş dintr-o familie de romi a ajuns viral pe reţelele de socializare, după ce a fost filmat dormind pe un pat de bancnote.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *