Prima pagină » Cancan » Ultimul mesaj trimis de către Alex Pădureanu pentru mama sa Cornelia Catanga: „Tinerețea mea, vreau să spun că te iubesc mult!”

Ultimul mesaj trimis de către Alex Pădureanu pentru mama sa Cornelia Catanga: „Tinerețea mea, vreau să spun că te iubesc mult!”

28 mart. 2021, 12:47,
în Cancan

Alex Pădureanu este devastat de durere după pierderea mamei sale Cornelia Catanga. Băiatul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga o iubea nespus pe mama sa.

Alex Pădureanu suferă neîncetat alături de tatăl său după decesul Corneliei Catanga. Tânărul o adora pe mama și nu rata nicio ocazie pentru a-i spune cât de mult o iubește. Alex i-a transmis un mesaj emoționant Corneliei cu ocazia zilei de 8 martie, ziua Mamei.

„Azi vreau sa fiu primul in lista inimii tale, care iti spune La Multi Ani din tot sufletul!!! Deși maine este ziua ta, si împlinești frumoasa varsta de 40 de ani ??!!! Tinerețea mea, ? Vreau sa spun ca te iubesc mult, si insemni totul ptr mine.M-ai crescut cu dragoste, te-ai chinuit,si tu si taticu’ sa faceti un OM MARE din mine, si cred eu ca 99.9% ati reușit.Si sper ca si eu am reușit sa va fac fericiti aproape pe toate planurile 99.9%.Deși mai am multe de parcurs în viata, pana va fac complet fericiti, si asta ar însemna 1000% sau chiar mai mult.Dar se va ajunge foarte repede și usor acolo, ptr ca sunt convins de puterile mele supranaturale, si eu de când eram un prichindel avansam ca om și ca muzician, zi de zi.” a zis Alex Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a stins din viata. Ce mesaj a transmis Alex Pădureanu

Băiatul Corneliei Catanga a adăugat: „Astazi, sunt un om respectat și iubit, atat de oamenii de rand, cât și de MARILE VALORI ALE LUMII, din toate domeniile de activitate, datorita ție și tatălui meu, deoarece am avut

dragostea voastră plina de miere, si din cauza asta ma pot numi ARTIST.Numai tu dai sens vieții mele, si iti multumesc mult ca ma protejezi mereu, si aduci numai bucurii în viata mea.Uneori nu stiu cum sa te răsplătesc… dar încerc sa te răsplătesc cu iubirea mea, si cu tot ce am eu mai bun.MERITI TOATA LUMEA LA PICIOARE, la cel suflet cald ai, si cat de MARE poți fi ca și ARTIST.Te
Pretuiesc de nu te vezi, mami meu frumos si scump!!!! I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, TINERICA MEA !!!Si iarta-ma dacă uneori te mai supar…Dar știi ca nu fac nimic intenționat.. asa este omul în viata ,mai face greșeli, nu este perfect, dar mai presus de asta are suflet si dragoste și asta este tot ceea ce contează.ESTI REGINA SI COMOARA INIMII MELE!!!! LA MUUUULLLTIIIIII ANIIIII INCREDIBILI DE SANATOSI SI FERICITI !!!”.

Cauza mortii Corneliei Catanga

Artista Cornelia Catanga a murit la 63 de ani și a fost răpusă de virusul Sars-Cov-2.

Cantareata Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală după ce a prezentat mai multe dificultăți respiratorii.
Familia cântăreței a transmis că vedeta nu a murit de covid-19, ci doar prezenta probleme respiratorii așa că noaptea trecută a fost nevoită să sune la salvare.

Aurel Pădureanu și fiul său trec prin momente cumplite. Cei doi au făcut apel în mediul online pentru a primi sprijin din partea oamenilor. Familia Pădureanu urmează să fie evacuată din casa din Bragadiru unde a locuit și Catanga, în ultimii ani. Catanga și soțul său au făcut un credit ipotecar la bancă pe care nu au reușit să-l mai achite.

Familia Corneliei Catanga a apelat și la Gigi Becali pentru a-i ajuta financiar. Patronul FCSB le-a răspuns celor doi bărbați, pe semne că îi va ajuta cu bani pentru a-și păstra casa.

Cornelia Catanga, îndrăgită cântăreaţă de muzică lăutărească, a murit la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, unde se afla internată cu COVID-19.

Anunţul a fost făcut de jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de socializare: „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”.

Jurnalista a povestit la un post TV că Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat după deces. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia.
Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat Mara Bănică.

Cornelia Catanga a suferit un infarct sever în anul 2019, când a stat mai mult timp spitalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *