Prima pagină » Local » Ultimele zile în care te poți înscrie pe lista AUR pentru Parlamentul României: ”Ia-le locul și hai la treabă”
Ultimele zile în care te poți înscrie pe lista AUR pentru Parlamentul României: ”Ia-le locul și hai la treabă”

Ultimele zile în care te poți înscrie pe lista AUR pentru Parlamentul României: ”Ia-le locul și hai la treabă”

12 aug. 2024, 15:11,
în Local

Sunt ultimele zile în care te poți înscrie pe lista AUR pentru Parlamentul României. Meritrocrația este unul dintre proiectele partidului prin care se dorește înscrierea, pe listele pentru Senat sau Camera Deputaților, a românilor patrioți, a românilor care vor să aducă o schimbare în această țara. Înscrierile se fac pe site-ul www.partidulaur.ro pe bază de CV-uri

” Alianța pentru Unirea Românilor organizează înscrieri pentru viitorul Parlament și viitorul Guvern al României. Cei care vor să pună umărul la scoaterea de la guvernare a binomul toxic PSD-PNL sunt invitați să să-și depună candidaturile până la data de 15 august. Fiecare se poate înscrie pentru viitorul Parlament, pentru viitorul Guvern, sau poate opta pentru ambele variante, încărcând CV-ul de două ori.” se arată pe platforma AUR.

Medicul Tudor Ciuhodaru îi invită pe toți românii să se înscrie pe liste pentru a pune stop jafului generalizat din ultimii peste 30 de ani din România:

” Vă invit alături de noi. Haideți alături de noi să dăm afară ,,malprasis”-ul de la conducerea țării. Ultima zi de înscriere este 15 august. Fac astăzi un apel special către toate doamnele și domnișoarele care vor un viitor pentru ele, familiile și copiii lor în această țară, să facă pasul spre politică. E nevoie de noi toți pentru a reconstrui România.” explică medicul Tudor Ciuhodaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024